مطالعه تطبیقی عوامل موثر بر ارزیابی عملکرد چابکی زنجیره تامین

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات نوین مدیریت در ایران
  • کد COI اختصاصی: MODIRACONF01_238
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 418
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین آزادنیا

ریاست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آیت الله آملی

محمد خراسانی

عضو هیات علمی دانشگاه شمال

فرشته پژمان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش مالی

چکیده

شرکت های تولیدی معاصر به دلیل شرایط اقتصادی مانند عدم اطمینان، رقابت جهانی و پیچیدگی در محیط کسب و کار با تغییرات مداوم و غیر قابل پیش بینی روبرو هستند که باید به منظور رقابتی شدن مقابله کنند. برای دستیابی به یک مزیت رقابتی در بازار جهانی، شرکت ها باید با تامین کنندگان و مشتریان به منظور تسهیل عملیات و همکاری برای دستیابی بهسطح چابکی فراتر از دستیابی چابکی شرکت های فردی همکاری کنند. شکل گیری آن احتمالا نیازمند تغییرات مداوم در واکنش به تغییرات سریع بازار می باشد. یکی از برنامه های تحقیقاتی در تولید چابک، ارزیابی چابکی در زنجیره عرضه است. با توجه به اهمیت مبحث ارزیابی چابکی و تحقیقات اندک انجام شده هدف ما از انجام پژوهش حاضر، مطالعه تطبیقی عوامل موثر بر ارزیابی عملکرد چابکی زنجیره تامین است. در مقاله حاضر، ضمن تعریف موضوع به مطالعه تطبیقی پژوهش های تجربی در این زمینه به عواملی چون تشکیلات مجازی، روابط مبتنی بر مشارکت و همکاری، استفاده از فناوری اطلاعات، حساسیت بازار و رضایت مشتری اشاره شده و نتیجه گیری گردید که چابکی در زنجیره عرضه آنها برای بقا و رقابت بسیار ضروری است. در راه اجرای چابکی در زنجیره عرضه موضوع مهم مورد بررسی چابکی، اندازه گیری آن، سطح چابکی و موانع موجود است. یکی از برنامه های تحقیقاتی در تولید چابک، ارزیابی چابکی در زنجیره عرضه است. ارزیابی چابکی در زنجیره های عرضه بسیار مهم می باشد، زیرا نشان دهنده موقعیت استراتژیک چابک است

کلیدواژه ها

تیوریکی تجربی، عوامل موثر، ارزیابی چابکی، زنجیره تامین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.