ارزیابی عملکرد تولید شرکت صنایع فولاد کرمان با روش های تصمیم گیری چند معیاره

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم مدیریت و حسابداری، اقتصاد و کارآفرینی ایران
  • کد COI اختصاصی: BCONF02_165
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 656
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میرمحمد دهقان اناری

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی مدیریت صنعتی گرایش، تولید ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رفسنجان، ایران

چکیده

هدف این پژوهش، ارزیابی عملکرد تولید شرکت صنایع فولاد کرمان با روش های تصمیم گیری چند معیاره است. جامعه مورد پژوهش مدیران و روسای شرکت صنایع فولاد کرمان می باشند که با توجه به کم بودن حجم جامعه تمام شماری صورت گرفته و 30 نفر از خبرگان در اجرای پژوهش شرکت داشته اند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از تکنیکهای آمار توصیفی و تحلیلی و همچنین از تکنیک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی استفاده استفاده شده است. یافته ها نشان دادکه عوامل سرمایه گذاری در فرایندها و محصولات جدید، سودآوری، بازدهی سرمایه در گردش، ارزش افزوده تولید،استفاده بهره ور از مواد اولیه،استفاده بهره ور از منابع انسانی، کاهش زمان عرضه محصول جدید به بازار ،کاهش زمان چرخه تولید محصولات، وجود سیستم های زیست محیطی توجه جدی به محیط زیست، استفاده از مواد قراضه به عنوان مواد اولیه، آموزش نیروی انسانی، مدت زمان های هدر رفته به واسطه توقف تولید، وجود سیستم اندازه گیری اقدامات مالی، به هنگام بودن اطلاعات بازاری ، شناسایی نیازهای مشتری، انطباق محصولات با خواسته های مشتری، انطباق محصول با استاندارهای مشخصه های فنی، محصولات مرجوعی به دلیل غیر استاندارد بودن، ایجاد تغیرات استراتژیک و پویا، توجه به کاهش پیچیدگی عملیات تولید، سرعت تصحیح اشتباه یا خطا در جریان تولید، استفاده از نیروی کار ماهر، سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه، سرمایه گذاری در اتوماسیون فرایندها، کاهش موجودی مواد اولیه و کاهش موجودی محصولات ساخته شده بر روی عملکرد تولید شرکت فولاد کرمان موثر می باشد. که پیشنهاد میشود سازمان برای بهبود عملکرد خویش به این عوامل توجه کند و آنها را ارتقاء دهد.

کلیدواژه ها

ارزیابی عملکرد تولید، صنایع فولاد کرمان ، روش های تصمیم گیری چند معیاره

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.