بررسی تاثیر ادراکات کارکنان از تحول آفرینی مدیر بر سرمایه روانشناختی کارکنان مورد مطالعه: شرکت جهاد نصر لرستان

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: IICMO03_453
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 296
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود ماله میر

معاونت فنی شرکت جهاد نصر لرستان

چکیده

هدف از این تحقیق بررسی تاثیر ادراکات کارکنان از تحول آفرینی مدیر بر سرمایه روانشناختی کارکنان )مورد مطالعه: شرکت جهاد نصر لرستان( بود. روش مورد استفاده در این تحقیق از لحاظ روش توصیفی-پیمایشی و از لحاظ هدف کاربردی بود. جامعه آماری در این تحقیق شامل کلیه کارکنان شرکت جهاد نصر لرستان می باشد که تعداد آنها در زمان انجام تحقیق حاضر 350 نفر بود. از آن جایی که حجم جامعه مورد پژوهش 350 نفر بود لذا بنابر بر فرمول تعیین حجم کوکران، تعداد 183 نفربه عنوان نمونه انتخاب شدند. روش نمونه گیری در تحقیق حاضر، به دلیل دسترسی یکسان و مساوی به کارکنان شرکت جهاد نصر لرستان، تصادفی ساده بود. در این تحقیق از پرسشنامه های استاندارد تحول آفرینی مدیر باس و همکاران) 2000 ( و سرمایه روانشناختی رومر و همکاران) 2005 ( استفاده شد. برای گزینه ها، مقیاس طرح لیکرت در طیف پنج تایی )از کاملا موافقم= 5 تا کاملا مخالفم= 1 ( بود. جهت بررسی پایایی پرسشنامه ها آلفای کرونباخ محاسبه گردید که حاکی از پایایی درسطح مطلوب می باشد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون کلموگروف-اسمیرنوف با کمک نرم افزارSPSS ویراست 23 وتحلیل عامل تاییدی و معادلات ساختاری با کمک نرم افزارLisrelویراست8 /8استفاده شد. نتایج حاکی از آن است که ادراک از تحول آفرینی مدیر بر سرمایه روانشناختی کارکنان شرکت جهاد نصر لرستان تاثیر مثبت دارد. ادراک کارکنان ازتحریک ذهنی مدیر و ادراک کارکنان از انگیزش الهام بخش بر سرمایه روانشناختی کارکنان شرکت جهاد نصر لرستان تاثیرمثبت دارد. ادراک کارکنان از نفوذ آرمانی مدیر و ادراک کارکنان از توجه فردی مدیر بر سرمایه روانشناختی کارکنان شرکت جهاد نصر لرستان تاثیر ندارد

کلیدواژه ها

ادراکات کارکنان از تحول آفرینی مدیر، سرمایه روان شناختی کارکنان، شرکت جهاد نصر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.