بررسی و طبقه بندی قابلیت های فرآیند پویا و سیستماتیک نوآوری خدمات
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: IICMO03_306
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 501
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، آمل، ایران
عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، آمل، ایران
عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، آمل، ایران
چکیده
خدمات در اقتصاد جهان به سرعت در حال رشد و سبقت جستن در صنایع تولیدی می باشند. نوآوری خدمات به طور فزآینده ای به شکل برداری از رشد پایدار و یک مزیت رقابت گونه در سطوح شرکت، صنعت و اقتصاد دیده می شود. نوآوری به عنوان کلیدی منظم در پژوهش های قرن بیست ام آغاز شد. در ابتدا، تحقیقات نوآوری عمدتا بر روی علوم و فن آوری و رویکرد بهبود خدمات جدید برای تجاری سازی ایده ها و ابداعات اساسی در صنایع تولیدی تمرکز کرده بود. با رشد روز افزون خدمات در سازمان ها و اقتصاد امروزی، اهمیت درک مفاهیم نوآوری خدمات و شیوه های آن در حال افزایش است. در طی دو دهه گذشته، محققان با توجه مستقیم به نوآوری خدمات در زمینه خدمات روبه رو شده اند. امروزه، نوآوری خدمات به یک میدان وسیع تبدیل شده است که شامل مطالعه فرآیند های نامشهود و تعاملات پویا میان سیستم های تکنولوژیکی و انسانی که منجر به تغییرات سازمانی و مدیریتی در خدمات است و از این رو ادبیات نوآوری خدمات در حال گسترش به اجزا گوناگون و دانش بین رشته ای پراکنده در اقتصاد، بازاریابی، علم سازمانی و مدیریت دیدگاه است. هدف این تحقیق کوتاه کردن پیچیدگی ها و تنوع موجود در ادبیات نوآوری خدمات و ارایه یک دیدگاه جامع از ادبیاتی در ابعاد فرآیند پویا و سیستماتیک نوآوری خدمات می باشد.کلیدواژه ها
ماهیت خدمات،خلاقیت، نوآوری خدمات، فرآیند پویا و سیستماتیک نوآوری خدماتمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.