تحول کارکرد خانواده والدین، فرزندان وارتباط آن با آسیبهای فردی واجتماعی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی فقه و حقوق،وکالت و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: LAWHAMAYESH01_145
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 846
نویسندگان
مدرس ومشاورحوزه ودانشگاه
چکیده
مباحث خانواده همواره ازمهمترین مباحث درجنبه های گوناگون جامعه شناسی روانشناسی حقوقی و ... موردعلاقه اندیشمندان علوم اجتماعی و علوم انسانی بوده و هست خانواده با پیوند زناشویی و تعهدات و وظایف وحقوقی خاص و مشترک درفرهنگ های مختلف رکن اصلی جامعه تلقی میشود خانواده زیربنای جامعه انسانی است و کارکردهای متنوعی دارد ازجمله: کارکردهای عاطفی تربیتی، پاسخگویی به نیازهای اساسی، فرزندآوری و اموزشی و ... تحولات درحوزه خانواده باعبور ازجامعه کشاورزی بسمت جامعه صنعتی بتدریج سبب تغییرات و تحولاتی درتعریف خانواده و کارکرد آن گردید خانواده سنتی کارکرد ترتبیی و اموزشی عاطفی و اقتصادی و تولیدی را دارا بود خانواده معاصر به دلایلی ازقبیل صنعتی شدن جوامع دخالت دولت ها درحوزه خانواده پیدایش تفکرات برابر طلبانه و انکارنقشهای متفاوت زن و مرد و نظام های اموزشی درکنار خانواده یا جایگزین آن با تحولاتی درکارکرد وحیطه وظایف خود روبرو گشته است دراین تحقیق به مفهوم شناسی خانواده تحول و کارکرد وسپس به شرح برخی ازکارکرده و اسیبهای ناشی ازتحول درکارکردهای خانواده ازمنظر جامعه شناسانی چون پارسونز و دورکیم و روان شناسانی چون افروز وقایمی می پردازیم رویکرد این مقاله بیان کارکردهای خانواده ازمنظر اسلامی نی زمی باشد یافته پژوهش حاضر اثبات اسیبهای جدی درروابط همسران والدین و فرزندان بروز اختلالات شخصیتی و جرایم اجتماعی و ... پیامدهای بی توجهی و کم توجهی به کارکرد خانواده استکلیدواژه ها
تحول، کارکرد، خانواده، آسیب شناسیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.