قوانین کاهش ارزش در استاندارد گزارشگری مالی بین المللی شماره 9 ( IFRS9) چالش های اجرا و راه حل های بالقوه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش ملی نقش مدیریت استراتژیک و سیستمهای اطلاعاتی حسابداری در اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: SMAISRE01_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 767
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه دادبه

دانشجوی دکتری مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران

نسترن احمدی

دانشجوی دکتری مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی، تهران جنوب

چکیده

هدف استاندارد بین المللی گزارشگری مالی شماره 9 (IFRS 9) بهینه سازی و بهبود اندازه گیری ریسک و گزارش دهی ابزارهای مالی به شیوه ایکارآمد وآینده نگرانه است. این استاندارد حسابداری جدید اثرات چشمگیری بر روش های حسابداری و نتایج عملکرد خواهد داشت. این مقاله به طورخاص به مدل کاهش ارزش استاندارد بین المللی گزارشگری مالی شماره 9 و چالش های مربوط به تفسیر الزامات استاندارد بین المللی گزارشگری مالیشماره 9 می پردازد. در این مقاله، راه حل هایی جهت تامین الزامات در زمینه هایی مانند تفکیک پرتفوی، آستانهگ http://conference.pnu.ac.ir/Alborz-acc/upload/Alborz-acc/Files/Paper_61904.docx ذار در بین مراحل کاهش ارزش، ومحاسبه زیان های اعتباری مورد انتظار و همچنین بکارگیری دانش تخصصی مدل تحلیلی مودی در مدل سازی ریسک اعتباری پیشنهاد می شود.

کلیدواژه ها

؛IFRS9، کاهش ارزش، مدل PD ، مدل LGD ، مدل EAD

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.