ساختار اجرائی پیشنهادی برون سپاری خدمات توزیع نیروی برق

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: IRIMC03_169
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 831
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید محمد حسن صحرائیان

مدیر دفتر نظارت بر طرحهای توزیع شرکت برق منطقه ای فارس

چکیده

صنعت برق ایران به لحاظ الزامات ناشی از مسئولیت خطیر مدیریت کلان تامین نیروی برق پایدار و مطمئن مورد نیاز بخشهای مختلف مصرف , عبور از موقعیت تهدید آفرین تصدیگری سنتی دولتی را با هدف ایجاد فرصت استقرار در جایگاه اقتضائی " حمایت ، هدایت ، نظارت و راهبری " در سرلوحه استراتژی خود قرار داده و طی چند سال اخیر طرح "برون سپاری " در بخشهای مختلف تولید ، انتقال و توزیع را به ع نوان رویکردی اصولی و اجتناب ناپذیر در پیش گرفته است . ایجاد فضای رقابت پذیری با صدور مجوز احداث نیروگاه در حوزه تولید و ایجاد آژانسهای مستقل خدمات مشترکین و آژانسهای جامع با B.O.T و B.O.O توسط بخش خصوصی به روشهای مشارکت شرکتهای آب و فاضلاب ، گاز و مخابرات د ر حوزه توزیع نیروی برق از اهم تجربه های جدیدی است که به روش آزمون و خطا از مدتی پیش در چندین نقطه از کشور آغاز شده است. شرکت برق منطقه ای فارس نیز در سال 1382 گروهی متشکل از مدیران و کارشناسان حوزه های منابع انسانی ، نظارت بر توزیع و شرکتهای توزیع را مام ور نمود تا مطالعات امکان سنجی و تدوین طرح اجرائی برون سپاری خدمات توزیع نیروی برق را به انجام رسانند. این گروه ابتدا با برگزاری جلسات متعدد گفتگو اهداف مورد توافق را تعریف و برنامه کلی کار را تهیه و سپس بر مبنای آن مسئله را با در نظر گرفتن جنبه های حقوقی ، فنی و اجرائی مورد بررسی قرار داد و سرانجام از میان گزینه های شناسائی شده برترین گزینه را از حیث برخورداری از قابلیت اجرائی انتخاب و طی چندین مرحله ارزیابی و بازنگری به صورت جداول و نمودارهای سازمانی جهت تصویب توسط مراجع ذیربط ارائه نمود . طرح مذکور بار دی گر توسط نویسنده که خود عضوی از گروه تهیه کننده طرح می باشد مورد تجدید نظر قرار گرفته که به منظور نقد و بررسی توسط صاحب نظران بویژه مدیران و کارشناسان بخش توزیع ، در این مقاله شرح داده شده است.

کلیدواژه ها

برون سپاری , توزیع , ناحیه , پیمانکار , مشترک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.