ارایه یک روش جدید جهت ایجاد مسیرهای آزمون در تست نرم افزارهای تحت وب

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: KAUCEE01_224
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 520
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح اله کیانی نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

عباس رضایی

عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

چکیده

یکی از مهم ترین مراحل توسعه نرم افزار مرحله تست می باشد. این مرحله یک فرآیند زمانبر، پرهزینه و دارای محاسبات زیاد است؛ ممکن است انجام آن به صورت دستی بسیار گران تمام شود و یا ناکارآمد باشد. البته، راهحل آن تست خودکار است. یافتن روش های بهینه تر و کارآمدتر برای تست نرم افزارها بسیار ضروری می نماید. با توجه به اینکه برنامه های تحت وب به دارایی های کلیدی جامعه ما تبدیل شده اند و ما امروزه برای بخش هایی مانند کسب و کار، بانکداری آنلاین، تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک، سلامت الکترونیک، بازی و سرگرمی، امور دولتی و عمومی و... به شدت وابسته به این برنامه ها شده ایم، کیفیت، قابلیت اطمینان و در دسترس بودن حداکثری آنها بسیار حیاتی می باشد و خطا در آنها می تواند پیامدهای بسیار ناگوار و جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. یکی از انواع تست وب تست کارکرد صفحات وب و لینک های بین آنهاست. پژوهش هایی در این راستا اقدام به ایجاد مسیرهای آزمون برای تولید موارد آزمون مناسب و بهینه نمودند. در این مقاله ما به توسعه یکی ازاین روش ها پرداختیم. با استفاده از نمودار جریان صفحات با در نظر گرفتن نوع لینک ها توسط یک الگوریتم، درخت آزمون صفحه را استخراج نموده و سپس با استفاده از الگوریتم دیگری مسیرهایی که تمام صفحات و لینک ها را پوشش دهد و فاقد تکرار باشد برای تولید موارد آزمون مناسب ایجاد کردیم. مهمترین دستاورد روش پیشنهادی در نظر گرفتن نوع لینکها GET,POST در مسیرهای آزمون بود. البته این روش کمی پیچیده تر بوده و ممکن است زمان و هزینه بیشتری ببرد. در کل مدل ارایه شده مکمل مهمی برای روش تست نرم افزارهای تحت وب موجود است.

کلیدواژه ها

متد، متد گت، متد پست، نمودار جریان صفحات PFD ، درخت آزمون صفحات PTT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.