فناوری نانو مولکولی و تاثیر آن بر محیط زیست

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی منابع طبیعی، مهندسی کشاورزی، محیط زیست و توسعه روستایی
  • کد COI اختصاصی: SANER01_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 461
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد آشوری

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری (گرایش معماری –معماری) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - شاهرود – ایران

محمدرضا مجاهدی

دانشجوی دکتری معماری دانشگاه تهران- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - شاهرود – ایران

هومن بهمن پور

دکترای محیط زیست – دانشگاه آزاد واحد شاهرود – گروه محیط زیست- شاهرود- ایران

چکیده

نانو تکنولوژی ناشناخته ی به ادراک رسیدهای است که در چند دهه اخیر تولید مفهومی یافته است، درخت تنومندیکه در عین قدرت، از بی پروایی خاموش و گزنده ای برخوردار است که اگر با چراغ اخلاق و معرفت و وجدان در چهارچوب نظم و قانون منطقی و ریشه ی اصولی برخاسته از محاسبات همه جانبه ی بروز و ظهورش ،حرکت نکند نه تنهاهدایت گر علوم و عوالم بشری نخواهد شد بلکه افیون روح و جان گردیده و واقعیت را به قهقرا سوق داده و حیات همهموجودات بویژه بشر تکامل جو را ،به خطری جبران ناپذیر تهدید می نماید. نانو تکنولوژی پله های رشد و ترقی را بسیارسریع تر از تصور پیموده و با غلبه بر همه ذهنیت های علمی، فاصله ی نجومی را از فراز قلل اسرار امیز علوم، سریعتر اززمان در نوردیده و جوامع بشری را درگیر یافته ها و نایافته های خود کرده است. بطوری که جوامع علمی در کشورها دربارور شدن تنوعات ان سهیم شدهاند. قدوم این نورسیده ی نابغه و خلاق ، موجی از تکاپو و تلاش ایجاد کرده و زنگتوسعه را پر شتاب نواخته است و توسعه طلبان را برای جاده سازی در مسیر توسعه ای پایدار و همه جانبه با تمام قوا بهمیدان کشانیده است. نانو تکنولوژی بارقه های امیدی را برای دنیای صنعتی دور از آلودگی و تخریب محیط زیست دردل اندیشمندان علوم مختلف ایجاد نموده است.البته اگر کاروان پیشرفت گرای نانو تکنولوژی از مبانی ریشه ای و اصولیبشری در مسیر تکامل و تعالی جوامع انسانی غفلت نمایند نه تنها پسرفت گرا خواهند شد بلکه بلای علم و ایمان ملتهاو انقراض موجودات خواهند گردید

کلیدواژه ها

نانو، نانو مولکولی، فناوری، محیط زیست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.