رابطه عوامل روانی و اجتماعی بانگرش نسبت به بی وفایی زنان و مردان متاهلدر شهر تهران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: مجله مطالعات روانشناسی و علوم تربیتی، دوره: 5، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_JRPE-5-2_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 435
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سپیده حدادی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد

نصرالله انصاری نژاد

استاد راهنمای دانشجو

طهمورث آقاجانی

استاد مشاور دانشجو

آتنا خالقی اصفهانی

مدیر گروه

چکیده

در این پایان نامه عوامل زمینه ساز بی وفایی زناشویی زنان شناسایی و مورد تحلیل قرار گرفته و سپس بر آن مبنا راهکارها و پیشنهادات کاربردی در خصوص پیشگیری و کاهش بی وفایی زناشویی، استحکام نهاد خانواده و نیز کمک به مسیولان فرهنگی و اجتماعی جهت برنامه ریزی های مناسب ارایه گردیده است.هدف: بی وفایی زناشویی یک حادثه بین فردی آسیب زاست که می تواند منجر به علایم شناختی، عاطفی و رفتاری در قربانی گردد. با توجه به این امر پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر بخشی درمان پردازش شناختی بر بهبود علایم پس آسیبی، کیفیت زندگی، عزت نفس و رضایت زناشویی زنان و مردان مواجه شده با آسیب خیانت زناشویی انجام گرفت. روش: در این پژوهش در بخش نظری از کتاب ها و مقالات و سایت های معتبر اینترنتی و در بخش میدانی این پژوهش برای گردآوری اطلاعات مورد نظر از پرسشنامه استفاده می شود. در این تحقیق روش ها و شیوه های مختلف انجام تحقیق، اعم از روش های تحلیل آماری آورده شده است. ابزار گردآوری اطلاعات در این کار، پرسشنامه عوامل روانی و اجتماعی بی وفایی زنان ومردان، محقق ساخته با همکاری استاد راهنما جناب آقای دکتر انصاری تنظیم می گردد و مورد هنجار یابی قرار می گیرد. پرسشنامه توسط 100 نفر زنان و مردان متاهل در -1 مراکز مشاوره 2- خانه های سلامت شهرداری ها 3- مراکز بهزیستی تکمیل گردیده است. پرسشنامه عوامل روانی و اجتماعی بی وفایی زنان ومردان، محقق ساخته با همکاری استاد راهنما جناب آقای دکتر انصاری تنظیم می گردد و مورد هنجار یابی قرار می گیرد. سوالات هر بعد روایی و پایایی دارد.

کلیدواژه ها

بی وفایی، بی وفایی زناشویی، روابط خارج از ازدواج، نظریه ی زمینه دار، خیانت زناشویی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.