عوامل موثر بر چابکی بانک کشاورزی تهران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش های جدید در مدیریت و حسابداری، دوره: 3، شماره: 13
  • کد COI اختصاصی: JR_JRMA-3-13_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 533
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا فرمهینی فراهانی

مدیریت دولتی. گرایش منابع انسانی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین. ایران

محمد عطایی

مدیریت دولتی. گرایش منابع انسانی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین. ایران

چکیده

با توجه به محیط در حال تغییر و شرایط رقابتی در سیستم بانکی ایران، هدف از این پژوهش بررسی عوامل موثر بر چابکی سازمانی در شعب بانک کشاورزی تهران است. این مطالعه توصیفی از نوع همبستگی است که در آن یک پرسشنامه برای جمع آوری اطلاعات استفاده شده است. روایی و پایایی پرسشنامه مورد ارزیابی و تایید قرار گرفت. به منظور تعیین پایایی از آلفای کرونباخ محاسبه شد 0.9085 نظرات دانشگاهیان و خبرگان برای تعیین اعتبار پرسیده شد. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان شاغل در شعبه هایمختلف بانک کشاورزی در تهران است. برای انتخاب 200 نفر از کارکنان به طور تصادفی از فرمول حجم نمونه کوکران استفاده شد. سپس آنها را مورد بررسی قرار دادیم. برای تجزیه و تحلیل یافته ها درSPSS از ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون و آزمون T استفاده شد. یافته ها و نتایج: به طور کلی، نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل یافته های نشان می دهد که عوامل موثر بر چابکی از بانک کشاورزی در تهران به شرح زیر است: آمادگی برای تغییرات سازمانی، سبک رهبری و نگرش در بانک، فرهنگ و ارزش هایحاکم بر این بانک، خدمات به مشتریان، بانکداری الکترونیکی و مدیریت عملکرد در بانک. در نهایت، گرفته شد. با توجه به میانگین به دست آمده از آزمون t و با توجه به چابکی و بهره وری، اولویت بندی شعب بدین ترتیب می باشد: شعبه توحید، شعبه شهرک غرب، شعبه بورس کالا، شعبه 30 تیر، شعبه بلوار کشاورز، شعبه ولیعصر، شعبه مرکزی، شعبه شیر پاستوریزه و شعبه شهرآرا.

کلیدواژه ها

چابکی سازمانی، آمادگی برای تغییر سازمانی، رهبری، فرهنگ و ارزش های حاکمبر بانک، خدمات مشتریان، بانکداری الکترونیکی، مدیریت عملکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.