شناسایی و بخش بندی بازارهای هدف به تفکیک هرگروه ازمشتریان موجود دربانک سپه شهر بندرعباس

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش های جدید در مدیریت و حسابداری، دوره: 3، شماره: 11
  • کد COI اختصاصی: JR_JRMA-3-11_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 559
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهراب ترابی

دانشکده مدیریت بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم، ایران

موسی مجتبایی

دانشکده مدیریت بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم، ایران

عباس استقلال مطلق

دانشکده مدیریت بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم، ایران

چکیده

بازار هدف بخشی از فرایند تقسیم بندی بازار است که در آن، مشتریان را با نیازها و عادات خرید مشابه در یک گروه طبقه بندی میکند. مشتریان تامین کننده منافع مالی سازمان می باشند. لذا نه تنها شناخت نیازهای آشکار آنان، بلکه پیش بینی، تعیین و هدایت نیازهای پنهان مشتریان، طراحی و اجرای برنامه های ارایه خدمات در جهت رفع این نیازها برای جذب مشتری از ارکان اساسی هرگونه فعالیت در سازمان می باشد. لذا هدف از پژوهش حاضرشناسایی و بخش بندی بازار هدف به تفکیک هر گروه از مشتریان بانک سپه شهرستان بندر عباس بوده است. سوال اصلی ما در این مطالعه آن است که، اولا اصلی ترین شاخص های بخش بندی بازارهای هدف شعب بانک سپه بندر عباس کدامند وثانیا رتبه بندی این شاخص ها چگونه است روش تحقیق بکارگرفته شده دراین پژوهش ازلحاظ هدف، کاربردی واز لحاظ جمع آوری اطلاعات توصیفی پیمایشی بوده که ابزار مورد استفاده در آن دو پرسشنامه بوده است که پرسشنامه شماره 1، محقق ساخته بوده و ضریب آلفای کرونباخ آن 0.94 به دست آمد که این نشان از پایایی خوب آن دارد. حجم نمونه این پرسشنامه 100 نفر بوده است. اما پرسشنامه شماره 2 که پرسشنامه مقایسات زوجی است در میان 22 نفر از کارشناسان و خبرگان شعب بانک سپه بندر عباس توزیع شده است. روش مورداستفاده برای رتبه بندی شاخص ها تکنیک AHP نرم افزار اکسپرت چویس بوده و به منظور بررسی آزمون نرم افزار اکسپرت چویس بوده و به منظور بررسی آزمون spss استفاده شده است. نتایج حاکی از آن بود که ارایه خدمات از طریق برنامه های بازاریابی دارای بالاترین رتبه از میان شاخصهای بخش بندی بازار بوده است.

کلیدواژه ها

بخش بندی بازار، بازارهای هدف، جذب مشتری، تکنیک AHP، شعب بانک سپه شهرستان بندر عباس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.