ضرورت تغییر در روش ساخت و ساز در ایران نمونه مورد پژوهش: طرح و ساخت قالب های عایق ماندگارICF

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس ملی یافته های نوین پژوهشی و آموزشی عمران، معماری شهرسازی و محیط زیست ایران
  • کد COI اختصاصی: IRCIVIL01_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 629
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عرفان خصم افکن نظام

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی معماری، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحداسلامشهر

سهیل عربی

دکتری مدیریت پروژه و ساخت ، مدرس گروه آموزشی معماری، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

چکیده

بدون تردید تغییر در روش های سنتی ساخت و بهره گیری از مصالح و فناوری های جدید در جهت افزایش سرعت اجرای ساختمان و افزایش عمر مفید و توسعه پایدار در صنعت ساخت و ساز امری ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد. تجربیات گذشته نشان دهنده آن است که به دلیل شرایط ویژه تکتونیکی فلات ایران و ریسک بالای زلزله در اکثر نقاط کشور، بهره گیری از مصالح با وزن مخصوص کمتر و نیز اصلاح روش های ساخت به منظور کاهش وزن ساختمان ها یک ضرورت محسوب می شود زیرا یکی از عوامل تشدید آثار زلزله وزن تمام شده ساختمان ها می باشد. از طرفی هم نیازهای کمی و کیفی ساختمان طی دهه های گذشته نشان می دهد که بهترین راهکارها جهت تحقق اهداف مسکن برای اقشار مختلف جامعه، به کارگیری روش های نوین در احداث ساختمان است. ساختار اصلی این مقاله در قالب پژوهش تحلیل محتوا با روشی تفسیری – تبیینی، از طریق گردآوری و توصیف اطلاعات مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای صورت پذیرفته است. در این مقاله با توجه به ضرورت تغییر در روش و راهکارهای اجرایی در صنعت ساخت و ساز کشور، ملاحظاتی جهت طرح و ساخت قالب های عایق ماندگار(ICF) به عنوان مصالح سازه ای سبک ارایه شده است. که با توجه به آنها می توان گام موثری در جهت حفظ و بهره وری منابع، انرژی و حفظ ثروت ملی و جلوگیری از اتلاف انرژی برداشت

کلیدواژه ها

صنعت ساخت و ساز ایران، سبک سازی ساختمان، قالب های عایق ماندگار(ICF)، مصالح سبک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.