پیوند معنویت و مباشرت مباشرت در حسابداری اسلامی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی توانمندسازی جامعه در حوزه مدیریت،اقتصاد،کارآفرینی و مهندسی فرهنگی
- کد COI اختصاصی: SPCONF02_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1255
نویسندگان
چکیده
اهداف هدف این مبحث ، توسعه تیوری میان زمانی – 1 مباشرت 2 است که مباشرت را بر اساس معنویت 3 در مدلهای تصمیم گیری مالی تعریف می کند و همچنین بر نقش و اهمیت مباشرت در حسابداری اسلامی تاکید می کند. طرح / متدولوژی / روش چنین استدلال می شود که مباشرت و برخی از مفاهیم رایج مورد استفاده در توسعه پایدار باید به یک –مولفه یکپارچه تصمیم گیری مالی تبدیل شوند . با استفاده از تیوری نمایندگی بعنوان نقطه شروع ، مدلهای Anglo-American , Continental European-Japanese تصمیم گیری مالی و اینکه چگونه آنها می توانند برای در برگرفتن بنیاد مباشرت و معنویتبگونه ایی که مباشرت مبنا باشد ، دوباره فرمول بندی شوند ، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد . کلید اصلی پیوند معنویت و مباشرت ، مفهوم تامین رضایت شخصی است که به معنای پیگیری همزمان خواسته ها و دغدغه های منطقی شخصی در جهت منافع و خیرعمومی بشریت می باشد . مدل فرمول بندی مجدد شده تصمیم گیری مالی ، تیوری میان زمانی مباشرت نامیده می شود . کشفیات ادغام معنویت ، مباشرت و تصمیم گیری مالی برای بقاء و موفقیت موسسات تجاری و افرادی که در آنها کار می کنند ، –تعیین کننده و حیاتی است . نتایج بررسی شکست موسسات تجاری در اقتصاد جدید بیانگر فراموش شدن ارزشهای بشری است . بررسی محدودیتها / مفاهیم تحقیقات تجربی باید به منظور آزمایش اعتبار تیوری میان زمانی مباشرت پیشنهادی انجام شوند . –مفاهیم تجربی بسیار ضروری است که تصمیمات مدیران بر مبنای ارزشهای مباشرتی و معنوی باشد . مدیران هرگز نباید از توجه به –این ارزشها غافل شوند و تصمیمات آنها باید همیشه در زمینه این ارزشها باشد . بدون وجود این ارزشها ، این احتمال وجود دارد که مدیران در چرخه کثرت غیر منطقی 4 گرفتار شوند و امکان شناخت راه صحیح برای آنها وجود نداشته باشد . بنابراین بسیار حایزاهمیت است که این ارزشها نه تنها جزء لاینفک تصمیم گیری مالی بلکه همچنین جزء لاینفک آموزش برای تصمیم گیری مالی نیز در نظر گرفته شوند .اصالت / ارزش مبنا، تصمیم گیری مالی است و در صورتیکه بقاء و موفقیت سازمان به صورت بلند مدت تعیین شده باشد ، خیلی –زیاد نمی تواند عاری از نکات معنویت و مباشرت باشد. اگر سازمانهای تجاری از نظر اجتماعی مسیول اعضای جامعه باشد و در حمایت و تقویت ذات اخلاقیات بشریت نقش داشته باشند ، هیچ یک از آنها نمی توانند اهمیت نقش معنویت و مباشرت را تکذیب کنند. در این راستا ، مفهوم تیوری میان زمانی مباشرت که در این مبحث مطرح شده است ، گامی بسوی تحقق اهدافی بیشتر در این زمینه می باشد.کلیدواژه ها
مسیولیت پذیری اجتماعی شرکت ، علم اخلاقیات - 5 ، فلسفه ، تصمیم گیری ، سوابق کاری /نوع مبحث مفهومیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.