مدل تعالی سازمانی EFQM الگوی توسعه و سرآمدی شرکتهای نفتی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: AMTM02_228
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 478
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود نعمتیان

عضو هیات علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

سیده ناهید موسوی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

چکیده

امروزه با فروپاشی نظام انحصارات و کاهش تدریجی حمایتهای دولتی از شرکتها و موسسات راهی جز تعالی سازمانی و ارایه خدمات یا محصولات باب رضایت مشتری نیست . درک خواست مشتری از محصولات یا خدمات یا ارایه با قیمت نازل درکوتاهترین زمانی و اریه با کیفیت بالا است.توجه به مدیریت کیفیت و بهره وری فلایتهای نظام ازرا ی در هر سازمان و موسسه عامل حیاتی در تحقق اهداف و برنامه های توسل آن موسسه می باشد . امرزوه پایین بودن اثر بخشی و کارایی و نیز سطح نازل خدمات و محصولات و شرکتها و سازمانهای ایرانی را به این فکر انداخت است که توزیع بیشتری به این مسال و کشف علتهای پایین بودن آن کنند . همچنین توجه به نتایج و تحقق اهداف و بهبود مستمر کیفیت خدمات یا محصولات و نیت تامین رضایت ذینفلان ، سازمانها را مجاب بی توزیع بیشتر بهمدیریت عملکرد و ارزیابی آن نموده است. اولین گام در برنامه ریزی ارتقاء سطح کیفیت شناخت شرایط موجود در مقاصد سازمانی می باشد . برای شناسایی وضعیت موجود اعم از حوزه های متفاوت قابل بهبود و یا نقاط زوت باید طی یک پروژه آسیب شناسی که جامع و فراگیر بوده قدام به جمع آوری اطلاعات برای فاز شناخت نمود. در واقع برای ازبرای فاز شناختی نیاز ب فرآیندی است تا نسیت به جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن ک وضعیت سازمانی را نمایه کرده و قوتها و ضعفها را بمعرض قضاوت و داوری بگذارد . به این فرآیند ارزیابی عملکرد گفت می شود و انجام آن برای ادامه حیات شرکتها و عبور آنها از فراز و نشیب دوره های پرچالش ارزیابیامری الزامی است چرا که تولدهای دوباره و بهبود مستمر نیازمند شناخت مستمر است و این شناخت از طریق ارزیابی قابل دستیابی است

کلیدواژه ها

لاتین، EFQM ، تعالی، سرآمدیی ارزیابی عملکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.