امکان سنجی استفاده از 2 نوع سیستم هیبریدی انرژی تجدیدپذیر متفاوت برای مناطق فاقد شبکه برق سراسری

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک و مکاترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: MMEE01_139
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 532
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد جعفریان

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

حسین کریمی

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

پیام احمدی بابادی

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

مهدی جهانگیری

هیات علمی گروه مهندسی مکانیک، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران

چکیده

امروزه در برخی کشورهای پیشرو از انواع پیلهای سوختی در قالب میکرو CHP برای تولید خانگی برق و حرارت و به جای موتورخانههای فعلی استفاده میشود. این کار ضمن صرفهجویی در سوختهای فسیلی، محیط زیست را هم آلوده نمیکند. از آنجاییکه در کشور ما گاز طبیعی به وفور وجود دارد و میتوان هیدروژن را به راحتی از گاز طبیعی استخراج و در پیلهای سوختی استفاده کرد و همچنین با توجه به اینکه این منبع پاک انرژی به عنوان برق پشتیبان میتواند در ایستگاههای مخابراتی، پتروشیمیها و دیگر مراکز حساس استفاده شود، در این مقاله با استفاده از نرمافزار HOMER به ارزیابی میزان تولید برق با استفاده از انرژیهای نو برای مناطق دور از شبکه یا مناطقی که در آنها سیستم خطوط انتقال دچار مشکلات فراوانی هستند، پرداخته شده است. منطقه سرآقاسید در استان چهارمحال و بختیاری منطقه ی مورد نظر است که با بررسی دو نوع سیستم که در یکی از آنها با استفاده از پیل سوختی با قیمت $ 4080 و سایر انرژیهای نو مانند پنل خورشیدی با قیمت $ 6500 توربین بادی با قیمت $3500 و در دیگری با استفاده از دیزل ژنراتور با قیمت $400 به جای پیل سوختی بررسیها انجام گرفته است. البته لازم به ذکر است که در مورد سیستم دیزل ژنراتور شاهد آلایندگی هوا هستیم که این موضوع در موارد لزوم استفاده از پیل سوختی باید لحاظ گردد.

کلیدواژه ها

اHOMER- سرآقاسید، پیل سوختی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.