ارایه یک روش مکانیابی خطا در سیستم قدرت بر مبنای اندازه گیری گستره تغییرات فازور ولتاژ

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی معماری و انرژی با رویکرد سیستم های نوین تاسیساتی در ساختمان
  • کد COI اختصاصی: AECCONF01_035
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 541
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی مرادی رنانی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد جاسب

رضا دشتی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد جاسب

وحید امیر

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد جاسب

چکیده

سیستم های قدرت به دلیل گستردگی زیاد و تعدد تجهیزات درمعرض انواع خطاهای اتصال کوتاه دایمی و گذرا می باشند. اصولا بروزخطاهای اتصال کوتاه سبب عملکرد ادوات حفاظتی موجود و بی برقشدن قسمت های مختلف شبکه قدرت می شود. از این رو، محل یابیدقیق و سریع بخش خطادار و تعمیر آن و بازیابی قسمت های بی برقشده سیستم تا حدود زیادی انرژی توزیع نشده سیستم را کاهشمی دهد و سبب افزایش رضایتمندی مصرف کنندگان و همچنین بالارفتن درآمد شرکت های برق می شود. این کار هزینه های تحمیلیناشی از قطع طولانی برق برای بارهای حساس و صنعتی را کاهشمیدهد. تاکنون روش های زیادی بر پایه روش های امپدانس خطا وروش های موج رونده معرفی شده اند که همگی از داده های سیستمسنتی مانند وضعیت رله ها وکلید ها و سایر اطلاعات مشابه استفادهمی کنند. این رساله رویکرد نوینی برای تشخیص خطا در سیستم هایقدرت برمبنای دستگاه های اندازه گیری هوشمند فازور پیشنهادمی دهد. روش پیشنهادی از تغییرات ولتاژ برخی باس های منتخبشبکه در زمانهای قبل و بعد از خطا استفاده می کند تا مکان وقوعخطا شناسایی شود و نزدیکترین باس به نقطه خطا مشخص شود .نتایج پیاده سازی روش پیشنهادی در شبکه 13 باسه IEEE کاراییعملکرد الگوریتم پیشنهادی را برای خطاهای تک فاز و سه فاز در شبکهنشان می دهد. همچنین نتایج ح اصل نشان می دهد که روشپیشنهادی در مواجهه با خطاهای اتصال کوتاه با رنج وسیعی ازتغییرات مقاومت خطا، عملکرد صحیحی از خود نشان می دهد.

کلیدواژه ها

مکان یابی خطا، سیستم قدرت، اندازه گیری ولتاژ، جریان خطا، ماتریس امپدانس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.