بررسی رابطه بین اعتیاد به اینترنت و افسردگی دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان شوشتر

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش بین المللی افق های نوین در علوم تربیتی، روانشناسی و آسیب های اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: PHCONF01_133
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1201
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا موذن مهر

مدرس مدعون پیام نور دزفول

چکیده

پژوهش حاضر، با توجه به اهمیت و تاثیر اینترنت بر آسیب روانی جوانان به بررسی رابطه بین اعتیاد به اینترنت و افسرگی دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان شوشتر در سال 1395 پرداخته است این پژوهش از نوع همبستگی (رابطه) می باشد. جامعه آماری این پژوهش دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور شهرستان شوشتر می باشد. که در سال تحصیلی 95 - 1394 مشغول به تحصیل در دانشگاه می باشند. نمونه این تحقیق مشتمل بر 90 نفر است، که بطور تصادفی انتخاب شده اند. ابزار اندازه گیری شامل دو پرسشنامه ( اعتباد به اینترنت ) و ( افسردگی ) می باشد. که با استفاده از روش آلفای کرونباخ مقدار پرسشنامه اعتباد به اینترنت برابر 82 / 0، افسردگی برابر 90 / 0 شده است در نهایت با تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها با استفاده از T مستقل و سطح معناداری 05 / 0 = a نتایج زیر بدست آمد و فرضیه های پژوهش به شرح زیر مورد تایید قرار گرفت. 1 - بین اعتیاد به اینترنت و افسردگی در دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور شوشتر رابطه معناداری وجود دارد. 2 - بین اعتیاد به اینترنت و افسردگی در دانشجویان دختر رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور شهرستان شوشتر رابطه وجود دارد. 3 - بین اعتیاد به اینترنت و افسردگی در دانشجویان پسر رشته روانشناسی داشنگاه پیام نور شهرستان شوشتر رابطه وجود دارد. 4 - بین اعتیاد به اینترنت در دانشجویان دختر و پسر رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور شهرستان شوشتر تفاوت وجود دارد. 5 - بین افسردگی در دانشجویان دختر و پسر رشته ی روان شناسی دانشگاه پیام نور شهرستان شوشتر تفاوت وجود دارد.

کلیدواژه ها

اعتیاد به اینترنت، آسیب روانی، دانشجویان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.