تدوین استراتژی راهبردی شرکت توسعه ساختمانی خوارزمی( 2395 ) در راستای خلق تحول عمرانی در سواحل مکران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی علوم مدیریت نوین و برنامه ریزی پایدار ایران
  • کد COI اختصاصی: MCCONF03_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1974
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نعیمه تقوی

دکتری مدیریت استراتژیک و عضو هیات علمی دانشگاه

اسحق پاد

دانشجوی دکتری مدیریت ساخت و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایرانشهر

چکیده

شرکت ها پیوسته در حال تصمیم گیری و برنامه ریزی هستند از این رو لازم است جهت هرگونه تصمیم گیری و برنامه ریزی راهبردی در سازمان نسبت به شناخت وضع موجود از طریق بررسی عوامل محیط درونی وبیرونی اقدام شود. این وظیفه بر عهده تحلیلگران محیطی است با شناسایی فرصت ها و تهدیدات بدقت اثر متغیرهای محیطی برتمام بخش ها و ارکان سازمان اعم از نهاده ها و ستاده ها را بررسی کنند و بر آن اساس و با توجه به شناسایی ای که قبل از آن از نقاط قوت و ضعف درونی سازمان باید بدست آمده باشد هدفها را تعیین کرده و رویه ها و سیاست های سازمانی را مشخص می کند.. از این رو مفاهیم و تیوری های مدیریت استراتژیک شکل گرفته و عنصر شناخت وضع موجود جهت مقابله با بحران های پیش رو و همچنین فرموله کردن مسیر حرکت در قالب آگاهی از فرصت ها و تهدیدات مطرح گردید. همکاری در طرح پژوهشی توسعه کمی و کیفی سواحل مکران در تدوین سند راهبردی حوزه عمرانی و زیر بنایی، زمینه تدوین استراتژی شرکت فوق الذکر گردید. روش تحقیق از نوع اسنادی کتابخانه ای است و پس از جمع آوری اطلاعات مراحل تحلیل، تطبیق و نتیجه گیری را طی می کند. این مقاله با هدف ذکر شده ابتدا به تعریف و تدقیق جایگاه چشم انداز و چشم انداز سازی در اسناد راهبردی می پردازد. مدل تحقیق با استفاده از ماتریس SWOT در تولید اسناد راهبردی و تدوین چشم انداز مورد بررسی قرار گرفته و تدوین اسناد راهبردی با مراحل: شناخت، طرح سوال،انطباق، مشارکت، ارزیابی، بیان و توضیح، تعمیق و تدقیق (ارزیابی)، گسترش و پایش پیشنهاد و تشریح می شود.

کلیدواژه ها

تدوین استراتژی ،شرکت ساختمانی خوارزمی ، عوامل محیطی ، سواحل مکران، ماتریس SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.