نقش فناوری اطلاعات بر نظام سلامت : تله مدسن

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس جامع علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MSACONF01_299
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 438
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا صمدزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات ، دانشکدهی آموزشهای الکترونیکی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان ، ایران

علیرضا حیدرزادگان

دکتری تخصصی برنامه ریزی درسی ، عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه ، سیستان وبلوچستان ، دانشکده ی علوم تربیتی و روانشناسی گروه مدیریت و برنامه ریزی آموزشی ، زاهدان ، ایران

آرمان بهادری

دکتری تخصصی مهندسی صنایع- اتوماسیون صنعتی ، عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دانشکده فنی و مهندسی ، گروه مهندسی صنایع ، زاهدان ، ایران

چکیده

دراین مقاله با ارایه تعاریف و زمینه های نظری فناوری اطلاعات ونقش آن در تله مدیسین ) پزشکی از راه دور ( و ارتباط آن با بیماران به عنوان استفاده کنندگان اصلی از آن تشریح می شود.در دنیای امروز پیشرفت فناوری و اطلاعات و حرکت به سوی مجازی سازی به حدی است که چشم پوشی از آن ممکن است خسارات جبران ناپذیری به جامعه انسانی وارد سازد. در جامعه امروزی، بسیاری از کارکردها و فعالیتها دچار تغییرات اساسی گردیده اند و جامعه به چیزی فراتر از تکنولوژی نیاز دارد و آنتوجه به نیروی انسانی و توانایی استفاده از تکنولوژی مناسب برای رفع نیازهای بشری است. تخصص های فراوانی در حد فاصل علوم جای گرفته اند که سلامت الکترونیک و تله مدیسین از جمله آن هاست.تله مدیسین نه تنها باعث ارتقا اثربخشیفعالیتهای درمانی می گردد بلکه به طور مستقیم بر روی کیفیت درمان نیز اثر گذار است.علیرغم توسعه کاربردهای تله مدیسین در بعضی جنبههای بالینی و افزایش اطمینان و کارایی، هنوز این فناوری در زمینههای پزشکی و درمانی به طور کامل فراگیر نشده و چالشها و موانع زیادی در پذیرش و بکارگیری آن وجود دارد.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات سلامت، کاربردها، چالشها ، تله مدیسین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.