بررسی ابعاد فرهنگ سازمانی بر اساس مدل دنیسون از نظر کارکنان ستادی سازمان جهادکشاورزی استان سیستان و بلوچستان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی اقیانوس مدیریت
- کد COI اختصاصی: NCMO02_037
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 545
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی وکارشناس ثبت احوال زاهدان
چکیده
هدف این تحقیق بررسی ابعاد فرهنگ سازمانی در جهادکشاورزی استان سیستان و بلوچستان بر اساس مدل دنیسون می باشد. در این پژوهش شناخت فرهنگ سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان، مدل دنیسون که مدلی به نسبت جدیدتر و کاملتر است مورد استفاده قرار گرفته است. این مدل که توسط آقایدانیل دنیسون و در پی مطالعات فراوان ایشان طراحی شده است، فرهنگ سازمانی را براساس 4 بعد درگیر شدن در کار، سازگاری، انطباق پذیری و ماموریت یارسالت مورد ارزیابی قرار می دهد. برای ارزیابی هر یک از ابعاد چهارگانه مذکور، سه شاخص تعریف شده است. در این پژوهش برای جمع آوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه استفاده شده است. پس از تعیین جامعه ونمونه آماری، پرسشنامه دنیسون در سه بخش کاری مشاوره و تحقیق، آموزش و پشتیبانی توزیع شد. درنهایت پس از جمع آوری و تحلیل اطلاعات به دست آمده، تصویر فرهنگ سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان براساس مدل دنیسون ترسیم شدهاست که گویای وضعیت فرهنگ این سازمان است. نتیجه بدست آمده بر این اساس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان در تمام ابعاد چهارگانه در حد متوسط و بالاتر از متوسط قرار گرفته است. با این وجود در برخی از شاخصها از جمله هماهنگی و پیوستگی و اهداف و مقاصد نیازمند بهبود استکلیدواژه ها
فرهنگ سازمانی، محیط سازمانی، عناصر فرهنگی، مدیریت سازمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.