نقش یکپارچگی سامانه های اطلاعات در کسب مزیت رقابتی شرکت همکاران سیستم
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: فصلنامه مطالعات مدیریت کسب و کار هوشمند، دوره: 2، شماره: 7
- کد COI اختصاصی: JR_IMS-2-7_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 575
نویسندگان
دانشیار گروه مدیریت دولتی، دانشگاه علامه طباطبایی
کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه علامه طباطبایی
کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه علامه طباطبایی
کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه علامه طباطبایی
چکیده
یکپارچه سازی سامانه های اطلاعات ظرفیت بالایی را جهت انتشار اطلاعات در سرتاسرمرز های سازمان ارایه کرده و در جهت تصمیم گیری هر چه بهتر بر اساس اطلاعات کامل، کمک می کند. افزایش بهره وری، تصمیم گیری بهتر، کاهش هزینه ها، افزایش درآمد و ارایهخدمات یکپارچه ازجمله مزایای خاصحاصل از یکپارچه سازی سامانه های اطلاعات است؛اما در مورد نقش یکپارچگی سامانه های اطلاعات در کسب مزیت رقابتی پژوهش صریحی انجامنشده است. ازاین رو، مقاله حاضر باهدف بررسی نقش یکپارچگی سامانه های اطلاعات در کسب مزیت رقابتی انجام شده است. پژوهش حاضر ازنظر هدف، کاربردی و با توجه به ماهیت داده ها، توصیفی و پیمایشی است. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه کارکنانبخش های فناوری اطلاعات شرکت نرم افزاری همکاران سیستم به تعداد 160 نفر است. حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان، 105 نفر در نظر گرفته شده است. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته بهره گیری شده است. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که یکپارچگی سامانه های اطلاعات به همراه افزایش ظرفیت ترکیب سازمانی فناوری اطلاعات حول محورهای آموزش، تغییر، انعطاف پذیری و فرایند موجب افزایش هماهنگی و همکاری در سازمان می شود و همچنین به بخش های مختلف سازمان در رسیدن به هدف ها و کسب مزیت رقابتی کمک می کند.کلیدواژه ها
سامانه های اطلاعات، یکپارچگی، مزیت رقابتیمقالات مرتبط جدید
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در امور مالی: شناخت حوزه های تحقیقاتی
- رهبری سالم و ارتقای سلامت محیط کار، پیش نیازهای سلامت سازمانی
- کرونا منطقه گرایی چیست؟ تفاوت واکنش های منطقه ای به کووید-۱۹ در ایتالیا
- راهکارهای مهار کرونا توسط کشورهای موفق جهان
- تجارب مدیریت بحران در شرکت آب و فاضلاب استان قم در مواجهه با پاندمی کرونا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.