بررسی رابطه بین رفتارشهروندی سازمانی وموفقیت سیستم اتوماسیون اداری درمرکزتحقیقات جهادکشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین سمپوزیوم بین المللی علوم مدیریت با محوریت توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: IMSYM03_130
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 366
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرنوش وطن خواه

فارغ التحصیل رشته مدیریت دولتی –مالی

چکیده

شرایط کاملا متحول، افزایش رقابت و ضرورت اثربخشی ها سازمان نیاز به نسل ارزشمندی از کارکنان، بیشازپیش آشکارشده است؛ نسلی که از ها آن بهعنوان سربازان سازمانی یاد میشود این کارکنان بیهیچ چشم داشتی افزون بر نقش رسمی خود عمل کرده و از هیچ تلاشیدریغ نمیکنند. اینگونه رفتارها که در ادبیات مدیریت رفتار سازمانی از آنها با عنوان رفتار شهروندی سازمانی یاد میشود. علاوه بر آن، امروزه ارتباطات و مکاتبات اداری در ها سازمان و موسسات اقتصادی بهکلی متحول شده است و دیگر فرآیندهای کند و زمان بر اداری پذیرفتنی نیست. بنابراین، ضرورت استفاده از سیستم خودکارسازی که با بهرهجویی از آن بتوان با سرعت و دقت به انجام فرآیندهای اداری و پاسخگویی به موقع به ها آن پرداخت ، روزبهروز بیشتر می .شود بر این اساس، هدف این تحقیق بررسی رابطه بین رفتار شهروندی سازمانی وموفقیت سیستم خودکارسازی اداری کارکنان مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان میباشد . این تحقیق ازلحاظ هدف کاربردی و ازلحاظ ماهیت و روش همبستگی میباشد، جامعه آماری این تحقیق عبارت است تمامی کارکنان مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی کرمان که از سیستم اتوماسیون اداری استفاده میکنند که پس از جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه به بررسی و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده پرداخته شد و نتایج حاکی از آن است که بین رفتار شهروندی سازمانی و مولفه های آن( نوعدوستی، احترام و تکریم، جوانمردی، وظیفهشناسی و فضیلت شهروندی) باموفقیت سیستم اتوماسیون اداری کارکنان مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی کرمان رابطه معنیداری وجود دارد .

کلیدواژه ها

سیستم اتوماسیون اداری - رفتار شهروندی سازمانی - وظیفهشناسی - فضیلت شهروندی - نوعدوستی - جوانمردی - احترام و تکریم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.