تخصیص نمرات هدف شاخص کنترل فرآیند با روش تصمیم گیری مدیریتی AHP درمعاونت مهندسی شرکت ایران خودرو

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO02_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 366
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی بخشی خواه

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع کارشناس مهندسی معاونت مهندسی شرکت ایران خودرو

حسین رادگوهر

کارشناسی مدیریت صنعتی مسیول مهندسی استاندارد معاونت مهندسی شرکت ایران خودرو

سیده آزاده فکرآزاد

کارشناسی ارشد زبان انگلیسی کارشناس مهندسی معاونت مهندسی شرکت ایران خودرو

چکیده

امروزه انتخاب روش تصمیم گیری مناسب، یکی از مسایل مهم استراتژیک مدیران ارشد و شرکت هایی می باشد که به نحوی درگیر استاندارد سازی و افزایش بهره وری منابع و فعالیت های مورد نیاز خود می باشند. متخصصین اعتقاد دارند که هیچ یک از راه های ارزیابی و انتخاب، بهترین راه نمی باشند. بنابراین سازمان ها با نگرش های متفاوتی به این موضوع می نگرند و از روش های متفاوتی برای انتخاب و تصمیم گیری استفاده می کنند.پژوهش حاضر با هدف شناسایی و اولویت بندی معیارهای موثر درتخصیص نمرات هدف شاخص کنترل فرآیند در معاونت مهندسی می باشد. در این بررسی ابتدا مطالعاتاولیه در خصوص شناسایی معیارهای تاثیرگذار در شاخص مورد نظر صورت پذیرفت. بدلیل تنوع بالای کاری از لحاظ فرآیند تخصیص اهداف به زیر مجموعه های ذینفع معاونت مهندسی کاری سخت و مشکل می باشد. معیارها بر اساس شاخص های اصلی آنالیز 5M تفکیک گردیدند. پس از برگزاری جلسات متعدد جهت مقایسه و رتبه بندی این معیارها با ذینفعان مورد نظر، تنظیم و نظرات توسط تیم اخذ گردید. روش تحلیل سلسله مراتبی( AHP ) یکی از روش های تصمیم گیری چند معیاره در فرآیندتصمیم گیری شناخته شده است. با استفاده از روش AHP پاسخ های به دست آمده تجزیه و تحلیل و وزن هر یک از معیارها محاسبه گردیده و اولویت بندی معیارها و ادارات صورت پذیرفت. در نهایت با توجه به وزن هر اداره و نمره هدف کلی اعلام شده ، اهداف به زیر مجموعه ها شکسته و ابلاغ گردید.

کلیدواژه ها

شاخص کنترل فرآیند ، استاندارد سازی ،تصمیم گیری چندمعیاره ، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.