بررسی رابطه بین فناوری اطلاعات وارتباطات (ITC) با فرهنگ

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
  • کد COI اختصاصی: ICPE03_687
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 338
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا ولی پور

دانشجوی دکتری رشته علوم وقرآن حدیث دانشگاه کاشان

خدیجه احمدی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد زنجان

علیرضا احمدی

کارشناسی ارشد رشته IT، ( فناوری اطلاعات)

چکیده

بدون شک پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات تاثیر زیادی در فرهنگ و جوامع بشری گذاشته است، به طوریکه عدهای، فناوری اطلاعات را مهمترین عامل در پیشرفته ای قرن اخیر بیان کردهاند. امروزه، تکنولوژی اطلاعات، خمیرمایه توسعه انسانی در سازمان و جامعه است. تکنولوژی اطلاعات بهعنوان مجموعه افکار تولیدشده که بهوسیله مکانیسمهای سختافزاری در اختیار افراد و سازمانها قرار میگیرد نقش عمدهای را در توسعه منابع انسانی ایفا میکند. استفاده از رایانه و فناوری اطلاعات برخی تغییرات را در سازمانها ایجاد کرده است. این تغییرات در حوزههایی مثل ساختار، اقتدار، قدرت، محتوای شغل، نظارت و شغل مدیران دیده میشود. آنچه به عصر ما ظاهری متفاوت با بقیه اعصار بخشیده تکنولوژی است؛ اگر درک صحیح و شناخت کامل از آن نداشته باشیم در عرصههای مختلف زندگی با مشکل مواجه میشویم . تغییرات سریع و رشد فناوریهای نوین باعث شده است تا نگرانی عمدهای راجع به آمادگی انسانها در تمامی جوامع و بهخصوص نسلهای آینده در برابر این شرایط بهوجود آید. استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و بهکارگیری مناسب آن وابسته به نیروی انسانی ماهر است. فناوری اطلاعات نقش زیادی در توسعه زمینههایی از قبیل تجارت و آموزش الکترونیکی و... داشته است . تکنولوژی اطلاعات باعث کمک به توسعه فرهنگها بهخصوص توسعه فرهنگ اسلامی - ایرانی در سراسر جهان شده است و نیز در زمینه بهدست آوردن اطلاعات در حداقل زمان و حل مشکلات به ما کمک زیادی میکند و سراسر عرصه گیتی از اعماق دریا تا اوج فضا را میدان جولانگاه انسان کرده است.

کلیدواژه ها

فرهنگ ، فناوری اطلاعات ، تاثیر فناوری اطلاعات بر فرهنگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.