ارزیابی تاثیر افزودنی های نانورس و نانوسلیس بر بهسازی خصوصیات مهندسی ماسه بادی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران و زمین شناسی
- کد COI اختصاصی: NCCEG01_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 693
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس
دانشیار دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت مدرس تهران
استاد گروه زمین شناسی مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
در مقیاس میکرومتر همان خواص که برای مواد حجیم وجود دارد باقی می ماند، اما کاهش اندازه مواد در یک یاچند بعد هندسی به مقیاس نانومتر سبب تغییر رفتار ماده می شود کاهش در یک یا چند بعد هندسی ذرات بهمقیاس نانو سبب تغییر کامل رفتار ماده می شود به طور کلی انتقال به مقیاس نانو به معنی افزایش زیادی از سطحذرات با توجه به حجم میانگین ابعاد دانه می شود. بنابراین به صورت خیلی فعال با سایر ذرات خاک و محلول هاوارد واکنش می شوند . بهسازی خاک، در کلیه مسایل مهندسی خاک و بخصوص در شرایط ضعیف بودن آن مطرحمی باشد. این عمل به منظور اصلاح کاربرد مهندسی خاک برای دستیابی به اهداف مختلف انجام می شود. از جملهافزودنی نوین می توان به نانورس و نانوسلیس اشاره کرد، در این پژوهش به منظور بررسی تاثیر نانوذرات رسکایولینیت و نانوذرات سلیس بر خواص مقاومتی خاک ماسه بادی، آزمایش تراکم استاندارد و مقاومت فشاری تکمحوری بر روی خاک ماسه بادی بادرصدهای 5 / 0 ، 1 ، 2 و 4 درصد نانورس کایولنیت ونانوسلیس انجام شد که در هردو حالت با افزودن نانوذرات وزن واحد حجم بیشینه و مقاومت فشاری ماسه بادی بهبود یافت.کلیدواژه ها
ماسه بادی، میکرورس، نانورس، کایولینیتمقالات مرتبط جدید
- بوکسیت زایی در محدوده دشت ده غربی استان یزد
- زمین شناسی و کانی شناسی ذخیره بوکسیت طاقدیس کوه سیاه، زون زاگرس، استان بوشهر
- کاربرد استفاده از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در فرایند هوشمندسازی تولید آلومینیوم
- بررسی تاثیرات استخراج بوکسیت بر محیط زیست و تغییرات اقلیمی
- مدیریت آلودگی ناشی از ضایعات معدن بوکسیت از طریق زیست پالایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.