ارزیابی سبک تفکر مدیران و رابطه آن با توانمند سازی کارکنان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت نوین در افق 1404
  • کد COI اختصاصی: ICMMV01_359
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 395
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضیه محمدحسنی جور

کارشناسی ارشد جامعه شناسی، دانشگاه یزد

صمد قربان نژاد

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمان

نفیسه نصیرخانی

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمان

چکیده

توانمندسازی فرایندی است که طی آن مدیریت ارشد یک بینش روشن را تدوین، برنامه ها و وظایف معین برای نیل به آنرا در سازمان ترسیم می کند. او اطلاعات و منابع مورد نیاز برای اجرای وظایف را برای کارکنان فراهم می کند و اجازهمی دهد که آنان در صورت نیاز تغییرات رویه ای و اصلاح فرایندها را انجام دهند. در این رویکرد، نتایج کار و فعالیت بیشترتحت کنترل مدیریت می باشد و ساده سازی و روشن سازی کار و وظایف مورد تاکید است با به کارگیری مناسب سبک هایتفکر مدیران در زندگی اجتماعی و یا با هماهنگ ساختن آنها با توانایی های خود ، می توان بر مشکلات فایق آمد و ازقابلیت ها و توانمندی کارمندان حداکثر بهره را برد این تحقیق با هدف ارزیابی سبک تفکر مدیران و رابطه آن با توانمندسازی کارکنان درشرکت جهاد نصر (فراگیر عمران) شهر کرمان انجام شده است. روش انجام پژوهش، همبستگی وجامعه آماری، این پژوهش از کلیه کارکنان جهاد نصر (فراگیر عمران) تشکیل شده است جهت جمع آوری اطلاعات ازپرسشنامه استاندارد شده سبک تفکر (رابرت جی استرنبرگ 1991) و پرسش نامه استاندارد شده توانمند سازی(اسپریتزر 1991) با ضریب روایی 0/87 و پایایی 0/84 استفاده شده است داده های پژوهش با استفاده از آمار توصیفی و ضریب همبستگی پیرسون مورد تحلیل قرار گرفتند عمده ترین یافته های پژوهش حاکی از آن بود که رابطه مثبت و معنی داری بین سبک تفکر مدیران و ابعاد آن با توانمند سازی کارکنان وجود دارد.

کلیدواژه ها

سبک تفکر مدیران، توانمند سازی کارکنان، ابعاد سبک تفکر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.