عوامل موثر بر کیفیت اطلاعات مالی در پایگاه های اطلاعاتی در شهرداری همدان و نقش آن در ارتقای مدیریت شهری
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت با رویکرد علوم پژوهشی نوین
- کد COI اختصاصی: FINMGT05_190
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 606
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
استادیار اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
چکیده
در دنیای رقابتی امروز، اطلاعات همتراز سرمایه و نیروی انسانی در شمار عوامل تولید و به عنوان بهترین مزیت نسبی بنگاه ها ی اقتصادی و سازمانیهای دولتی میباشد. بنابراین هدف از پژوهش حاضر بررسی عوامل موثر بر کیفیت اطلاعات مالی در پایگاههای اطلاعاتی در شهرداری همدان و نقش آن در ارتقای مدیریت شهری بود. تحقیق حاضر از دیدگاه هدف، تحقیق کاربردی و همچنین از دیدگاه نحوه کن ترل، پیمایشی و زمینه یابی بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان شهرداری همدان بودند که در سال 1395 در این سازمان مشغول به فعالیت بوده و تعداد کل آنان 850 نفر بود. نمونه آماری پژوهش با برآوردی از جامعه آماری و با استفاده از جدول مورگان و کرجسی با روش تصا دفی ساده به تعداد 265 نفر انتخاب گردید. ابزار اندازهگیری کیفیت اطلاعات مالی، پرسشنامه دلون و مکلین (2006 (بود. نتایج بدست آمده نشان داد که عوامل صحت اطلاعات، پایایی اطلاعات، به هنگام بودن اطلاعات و نیز یکپارچگی اطلاعات بر کیفیت اطلاعات مالی تاثیرگذار بودند. از طرفی عامل به هنگام بودن اطلاعات بیشترین تاثیر را بر کیفیت اطلاعات مالی داشت. از سوی دیگر، افزایش سطح کیفیت اطلاعات مالی و عوامل موثر بر آن می توانند، مدیریت شهری را افزایش دهند.کلیدواژه ها
به هنگام بودن اطلاعات، پایگاه اطلاعاتی، پایایی اطلاعات، صحت اطلاعات، کیفیت اطلاعات مالی، مدیریت شهری، یکپارچگی اطلاعاتمقالات مرتبط جدید
- پایداری کسب و کارها از طریق کارافرینی اجتماعی و قابلیت های پویا از دیدگاه کارافرینان برتر منطقه غرب ایران (قزوین، همدان، کرمانشاه)
- تاثیر نواوری های حسابداری مدیریت بر عملکرد مالی شرکت با تاثیر ادراکات بحران اقتصادی و استراتژی کسب و کار
- مدلسازی و اولویت بندی عوامل اثرگذار بر سبک رهبری تحول گرا در سازمان های دولتی (مطالعه موردی: جهاد کشاورزی استان قزوین)
- نقش حسابداری و گزارشگری زیست محیطی و اجتماعی در سیاست های کلان دولت ها
- بررسی تطبیقی ماده « ۱۷ » کنوانسیون بین المللی از دیدگاه اسلام
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.