تخصیص جریان در شبکه های صف دو بخشی بسته با استفاده از مدل رقابتی پورتر
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: COMCONF03_191
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 416
نویسندگان
گروه کامپیوتر و ریاضی, واحد فیروزکوه, دانشگاه آزاد اسلامی, فیروزکوه,ایران
گروه کامپیوتر, واحد کرج, دانشگاه آزاد اسلامی, کرج, ایران
چکیده
شبکه های صف از مجموعه ای از سیستم های فرعی تشکیل شده است که از حالت ورودی به همدیگر وابسته هستند و به بطور مستقل به ارایه خدمات می پردازند و مشتریان برای دریافت تعدادی از این خدمات ارایه شده به سیستم مراجعه می نمایند. در شبکه های صف دلخواه که زمان های ورود، خروج و سرویس غیرمارکوفی دارند و به علاوه دارای شرایط انصراف نیز می باشند، تکنیک های عددی و تقریب های تحلیلی بکار می رود. اکثر تکنیک های موجود در ادبیات صرفا یا به تجزیه و تحلیل سیستم های تحت مطالعه می پردازند و یا در صورت بهینه سازی نیز سیستم را تک هدفه فرض می کنند. در این تحقیق سعی برآن است که به بررسی جریان در شبکه های صف دوبخشی پرداخته شود. در این میان، جهت تبدیل مورد انتخاب کوتاه ترین مسیر در شبکه های صف به انتخاب کوتاه ترین مسیر در شبکه های احتمالی ارایه می شود که بتواند تخصیص جریان در آن رخ دهد. این درحالی است که در بیشتر سیستم های صف با چند هدف متناقض روبرو هستیم، بدین معنی که ظرفیت سیستم به گونه ای انتخاب گردد که نه باعث اتلاف بیش از حد وقت شود و نه ظرفیت سیستم آنقدر زیاد انتخاب شود که به کارگیری خدمات دهنده ها از یک سطح قابل قبول کمتر گردد.کلیدواژه ها
شبکه های صف، تخصیص جریان، شبکه های صف دو بخشی، مدل رقابتی پورترمقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.