بررسی عوامل موثر بر استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی پژوهش های نوین در مطالعات مدیریت
- کد COI اختصاصی: MCONFKHA01_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1292
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)
کارشناس ارشد علوم تربیتی موسسه آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی سناباد
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
چکیده
اهداف: توسعه فناوری اطلاعات نیازمند به همکاری همهبخش های آموزش و پرورش است، اما حوزه معلمان وبرنامه ریزی نیروی انسانی، اساسی ترین نقش را در این امربرعهده دارد. این پژوهش به توصیف و بررسی عوامل موثر براستفاده معلمان از فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش وپرورش شهرستان کلات پرداخته است.روشها : پژوهش حاضر از نوع کاربردی و برای اجرای آن ازروش توصیفی و استنباطی استفاده شده است. برای جمع آوریداده ها از پرسشنامه استاندارد با 7 مولفه و 66 گویه استفادهشده است. جامعه آماری پژوهش 200 نفر وحجم نمونه آماریمطابق جدول مورگان 127 نفر از معلمان (مرد و زن) دورهابتدایی هستند که به صورت تصادفی ساده انتخاب شده اند.برای تعیین پایایی پرسشنامه از معیار ضریب آلفای کرونباخ وبرای سنجش روایی از شاخص تحلیل عاملی تاییدی و رواییهمگرا استفاده شده است. در بخش آمار توصیفی (فراوانی،درصد و نمودارها) از نرم افزار spss ودر بخش آمار استنباطیبرای بررسی روابط از روش مدلیابی معادلات ساختاری بااستفاده از نرم افزار smart pls استفاده شده است.یافته ها : یافته های پژوهش نشان داد که بین عوامل محیطی،نگرشی، آموزشی، فردی، انسانی و مدیریتی و میزان بکارگیریفاوا رابطه معنادار وجود دارد و بین عوامل فنی، اقتصادی، زبانانگلیسی و میزان استفاده از فاوا رابطه معنادار وجود ندارد.نتیجه گیری: باتوجه به نتایج پژوهش مسیولین آموزش وپرورش شهرستان کلات باید نسبت به برگزاری دوره هایتخصصی فاوا در زمینه آموزش و پژوهش و همچنین تجهیزمدارس به شبکه بهروز فناوری اطلاعات و ارتباطات اقدام نمایند.کلیدواژه ها
فناوری اطلاعات و ارتباطات، فرآیند یاددهی یادگیری، آموزش و پرورشمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.