بررسی تاثیر رسانه های اجتماعی بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی احساسات و کیفیت رابطه برند (مطالعه موردی:مشتریان شعب بانک سپه در شهر تهران)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF04_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 754
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میرمهرداد پیدایی

گروه مدیریت صنعتی ، دانشکده مدیریت، واحد یادگار امام، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

امیده امینی

گروه مدیریت صنعتی ، دانشکده مدیریت، واحد یادگار امام، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

اکرم کوهیجانی کوچی

گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، واحد یادگار امام، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

خدیجه صفدری

گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، واحد یادگار امام، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

اخیرا پیدایش رسانه های اجتماعی و استفاده از این رسانه ها جزء جدایی ناپذیری از زندگی بسیاری از افراد شده است و بر روی کلیه جوانب زندگی آنان ، تأثیر مستقیم داشته است. رسانه های اجتماعی ابزاری قدرتمند است که به کاربران اجازه، توسعه، گسترش اظهار نظر راجع به تجارب و اطلاعات خود را می دهد. در همین راستا پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر رسانه های اجتماعی بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی احساسات و کیفیت رابطه برند انجام پذیرفت. روش تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر گردآوری داده ها، توصیفی-پیمایشی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر را کلیه مشتریان شعب بانک سپه در شهر تهران تشکیل داده اند که براساس فرمول کوکران ، 196 نفر به عنوان نمونه انتخاب شده اند. برای دسترسی به نمونه در این تحقیق، از روش نمونه گیری غیر احتمالی در دسترس استفاده شده است. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه های بود. برای تجزیه و تحلیل آماری یافته ها، از مدل معادلات ساختاری (smart pls) استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داد که رسانه های اجتماعی بر تبلیغات شفاهی تاثیر معنی داری دارند .همچنین نتایج نشان دهنده تاثیر میانجی احساسات و کیفیت رابطه برند بر تاثیر رسانه های اجتماعی بر تبلیغات شفاهی می باشد.

کلیدواژه ها

رسانه های اجتماعی ، تبلیغات شفاهی ، احساسات ، کیفیت رابطه برند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.