بررسی نقش انرژی بادی منطقه سیستان در توسعه پایدار

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: پنجمین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
  • کد COI اختصاصی: ECONF05_085
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 827
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر دبیری مهر

دکترای علوم سیاسی، دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، زاهدان، ایران

محمد کیانی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، زاهدان، ایران

چکیده

سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت ژئوپلتیک خاص خود در تمامی زمینه های انرژیهای تجدید پذیر توانمندی و ظرفیت های بسیار ایده آلی دارد که انرژی بادی در کریدورهای باد از آن جمله می باشد. در این تحقیق فرآیند توسعه پایدار صنعت برق استان سیستان و بلوچستان از نظر منابع انرژی مورد استفاده برای تولید انرژی الکتریکی مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور ابتدا منابع انرژی مورد استفاده در تولید برق استان سیستان و بلوچستان مشخص شده، نوع و میزان مخاطرهآفرینی آن در توسعه پایدار این صنعت در استان ارزیابی شده است. بررسی منابع انرژی موجود نشان میدهد که ادامه وضعیتکنونی ضمن ایجاد مخاطره های اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی، نمی تواند توسعه پایدار این صنعت را به دنبال داشته باشد. انرژی ها نو یکی از مباحث مطرح در جهان است و استان سیستان و بلوچستان به ویژه منطقه سیستان از نظر تولیدبرق بادی در شرایط بسیار مطلوب قرار دارد. این استان با داشتن توانمندیها و ظرفیت های فراوان می تواند به قط ان رژ یهای پاک کشور تبدیل شود. وجود منابع تجدیدپذیر و پتانسیل بهره برداری از آنها در سطوح مختلف و توسعه صنعت برق مبتنی بر منبع انرژی غنی موجود در استان یعنی انرژی باد می تواند توسعه پایدار این صنعت در استان و کشور را به دنبال داشته باشد. توسعه صنعت برق مبتنی بر منبع انرژی غنی موجود در استان یعنی انرژی باد می تواند توسعه پایدار این صنعت در استان و کشور را به دنبال داشته باشد .

کلیدواژه ها

انرژی بادی، توسعه پایدار، تولید برق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.