بررسی رابطه بین افشاءاطلاعات آتی و شهرت شرکت بانوسانات بازده سهام شرکتهای پذیرفته شده دربورس اوراق بهادارتهران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی حسابداری،مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB02_219
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 725
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریسا خاکی

دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش گروه حسابداری رودسر ایران

رضا مراداف

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش گروه حسابداری رودسر ایران

مهدی خشنود

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش گروه حسابداری رودسر ایران

چکیده

تصمیم گیری درست برای سرمایه گذاری در سطح بنگاه های اقتصادی و تخصیص بهینه منابع کمیاب در جامعه، مستلزم وجود اطلاعات مالی شفاف و قابل مقایسه است ،اصل افشاء یکی از اصول حسابداری است که بر کلیه جوانب گزارشگری مالی تأثیر دارد وسرمایه گذاران و سایر استفاده کنندگان را قادر به ارزیابی عملکرد مالی آینده شرکت می کند. حسن شهرت مفهومی است که کلیه افراد ذی نفع شرکت از مزایای آن بهره مند می شوند به طور کلی شهرت شرکت عبارت است از ارزیابی کلی افراد ذی نفع از شرکت در طول زمان. این ارزیابی از تجربه مستقیم افراد ذی نفع از شرکت، هرگونه ارتباط یا سمبل سازی شرکت که حاوی اطلاعاتی از آن باشد و مقایسه این اطلاعات با عملکرد سایر رقبا، شکل می گیرد .از این رو در این تحقیق به تبیین رابطه افشا اطلاعات آتی و شهرت شرکت با بازدهی سهام پرداخته می شود ،هدف این پژوهش تعیین رابطه بین امتیاز افشای اطلاعات آتی شرکت ها و شهرت شرکتو نوسانات بازده شرکت های بورس اوراق بهادار تهران می باشد. جامعه آماری پژوهش شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بازه زمانی 1388 الی 1393 می باشد، به استثناء شرکت های سرمایه گذاری و واسطه گری؛ که بر این اساس بقیه شرکت های سودآور در بورس اوراق بهادار طی دوره زمانی مورد بررسی، جامعه آماری پژوهش را تشکیل می دهندنتایج تحقیق حاکی ازتاثیر رابطه بین افشاءاطلاعات آتی وشهرت شرکت با نوسانات بازده سهام شرکتهای پذیرفته شدر بورس اوراق بهادارتهران می باشد.

کلیدواژه ها

افشاءا طلاعات آتی ، شهرت شرکت ، بازده سهام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.