توانمندسازی زنان روستایی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی جایگاه و نقش زنان در مدیریت جهادی
  • کد COI اختصاصی: WOMEN01_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 518
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن یوسفی

دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرمشناسی

علی رشیدی

دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی، دانشکده دانشور نیشابور

علی رشیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت، دانشگاه علامه طباطبایی تهران

چکیده

هدف از این مقاله بررسی رویکردهای مختلف درزمینه توانمندسازی و ارائهی راهکارهایی در جهت توانمند کردن زنان و بخصوص زنان روستایی بود. روش این پژوهش از نوع توصیفی-تحلیلی بود که با بررسی مقالات انجامشده درزمینه توانمندسازی زنان صورت گرفت. یافتههای تحقیق نشان میدهد که با توسل به رویکردهای مختلف درزمینه توانمندسازی میتوان زنان روستایی را ازنظر اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و جسمی توانمندساخت اما باید دراینبین عوامل محدودیت زا از قبیل کمبود بودجه ، هزینهبر بودن، آدابورسوم سنتی، بیسوادی و کمسوادی زنان در روستاها، نگاه منفی به توانمندسازی زنان در روستا را در نظر گرفت که مانع از اجرای طرحهای توانمندسازی زنان روستایی میشود. بنابراین امید است که با توجه به اهمیت توانمندسازی زنان و بخصوص زنان روستایی بهعنوان یکی از قشرهای زحمتکش و کمتر موردتوجه، مسئولان مربوطه بتوانند در جهت توانمند ساز کردن آنان با توجه به زمینههای موجود در روستاها اقدامات لازم را به عملآورند تا بتوان از تمامی قابلیتهای بالقوهی آنها استفاده برد.

کلیدواژه ها

توانمندسازی، زنان، زنان روستایی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.