مطالعه تطبیقی موانع و چالش های بین المللی شدن در مقطع ابتدایی در کشور ایران و کشورهای ژاپن و آمریکا و انگلستان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی روانشناسی علوم تربیتی و اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: SEPP02_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1405
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم پرویزی

دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی پردیس الزهرا استان زنجان

چکیده

هدف از انجام پژوهش مطالعه ی تطبیقی موانع و چالش های بین المللی شدن در مقطع ابتدایی در کشور ایران و کشورهای ژاپن و آمریکا و انگلستان است. مقاله حاضر به صورت مروریست و روش تحقیق نیز بصورت کتابخانه ای و تحلیل اسناد مربوطه بوده است. ابتدا این پژوهش به نقش آموزش و پرورش درایجاد زمینه جهت بین المللی شدن اشاره کرده، پس از آن به فرصت ها و موانع بین المللی شدن آموزش و پرورش و در انتها به بیان موانع بین المللی شدن در مقطع ابتدایی ایران در مقایسه با کشورهای مذکور پرداخته است. بررسی ها نشان داد بین المللی شدن در مقطع ابتدایی ایران با کشورهای نام برده شده دارای فرصت ها و موانعی است، موانعی که مهمترین آنها شامل: تک فرهنگی و از بین رفتن فرهنگ های بومی، شبکه جهانی اینترنت و تهدید مربوط به تربیت دینی است؛ موانعی که اغلب در کشور ما در جهت بین المللی شدن، باعث آسیب به روند تعلیم و تربیت شده اما در کشورهای نام برده در بیشتر موارد، مانع و تهدیدی تلقی نشده و یا آنها به نحو تقریباً مطلوبی برخوردار می شود. به عبارتی ایران در مقایسه با کشورهای ژاپن و آمریکا و انگلستان در رویارویی با این موانع و تبدیل کردن آنها به فرصت از موفقیت کمتری برخوردار بوده است.

کلیدواژه ها

مطالعه ی تطبیقی، بین المللی شدن، موانع و فرصت های بین المللی شدن، آموزش و پرورش، مقطع ابتدایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.