تعیین سبک رهبری در پرتو ویژگی های شخصیتی (مطالعه موردی: مدیران مدارس شهرستان آق قلا)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در علوم مدیریت ، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: NASMEA02_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 520
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
عضو هیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
چکیده
با توجه به اهمیت منابع انسانی در سازمان، ضرورت رهبری صحیح آنان یکی از دغدغه های مدیران امروزاست[ 1]. این مطالعه با هدف بررسی رابطه و تعیین تاثیر ویژگی های شخصیتی بر سبک رهبری انجام شدهاست. روش انجام این پژوهش توصیفی از نوع همبستگی و نمونه مورد بررسی 116 نفر از مدیران مدارسشهرستان آق قلا می باشند. به منظور گردآوری داده ها از پرسشنامه ویژگی های شخصیتی و سبک رهبریاستفاده شده است.در تحلیل داده ها از آزمون های همبستگی پیرسون و رگرسیون گام به گام استفاده شدهاست. نتایج ضریب همبستگی پیرسون نشان می دهد که همه ابعاد ویژگی های شخصیتی بجز بعد بی ثباتیهیجانی رابطه مثبت و معناداری با سبک رهبری رابطه مدار دارد.همچنین تنها ابعاد توافق و وظیفه شناسیدارای رابطه مثبت و معناداری با سبکرهبری وظیفه مداری است. یافته های تحلیل رگرسیون نیز نشان می-دهد که ابعاد برونگرایی و توافق به میزان 35 درصد پیش بینی کننده متغیر سبکرهبری رابطه مدار و بعدوظیفه شناسی به میزان 34 درصد پیش بینی کننده سبک رهبری وظیفه مدار است . نتایج حاکی است کهویژگی های شخصیتی بر سبک رهبری مدیران مدارس اثر دارد. از آنجایی که تغییر سبک رهبری مدیرانمشکل است، بهتر است در صورت تشخیص سبک رهبری مناسب، از افرادی استفاده کرد که با توجه بهویژگی شخصیتی که دارند سبک مناسب را در پیش گیرند.کلیدواژه ها
ویژگی های شخصیتی، سبک رهبری، مدیران مدارسمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارتباط برند با خود در رابطه بین تجربه برند حسی و وفاداری برند
- تاثیر تجربه برند حسی بر وفاداری برند در بین مشتریان صنعت لوازم خانگی پارس خزر شهر مراغه
- تاثیر کفایت برند در رابطه بین دیجیتالی شدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر دیجیتالیشدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر توزیع کالابرگها بر بهبود اقتصاد جامعه از دیدگاه خانوارها (مطالعه موردی: دهکهای ۱ تا۷ )شهر تبریز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.