نقش گردشگری شهری در توسعه پایدار شهر چابهار
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت شهری ایران
- کد COI اختصاصی: ICUM01_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 660
نویسندگان
استادیار گروه جغرافیا، دانشگاه بیرجند
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی گردشگری
استادیار گروه جغرافیا، دانشگاه بیرجند
چکیده
شهرستان چابهار علاوه بر جاذبه های طبیعی و تاریخی زیادی که دارد از مراکز تفریحی و گردشگری، موزه های متعدد،نمایشگاه های دایمی، سال نهای سینمایی، مراکز مجلل اقامتی، مراکز بازی و تفریح، فرهنگسراها، سال نهای مجهز ورزشی و...نیز برخوردار است که همه این عوامل میتوانند استعداد گسترش توریسم شهری را در این شهرستان به طور صعودی تضمینکنند. در میان شهرهای تاریخی و مهم شرق جنوب شرق ایران که می توانند در حوزه پایلوت گردشگری مورد توجه واقع شوند،چابهار مناسب ترین و جدی ترین گزینه برای برنامه ریزی توریسم شهری محسوب می شود. تنوع گونه های گردشگری در سهحوزه انسان ساخت، طبیعی و تاریخی فرهنگی و دسترسی به آب های آزاد از مهمترنی مزیت های نسبی گردشگری شهری چابهارمی باشد.این فرصت ها می تواند گام موثری جهت توسعه اقتصادی این منطقه محروم گردد. توسعه پایدار گردشگری با مفاهیمتوسعه پایدار و گردشگری پایدار در ارتباط است. توسه پایدار در گردشگری شهری چابهار نمی تواند به تنهایی توسط یک عاملواحد صورت پذیرد. بنابراین میبایست در جستجوی عاملانی برای تحقق توسعه پایدار بود. در این رابطه پیش زمینه هایفرهنگی و گروه های ذینفع می بایست در نظر گرفته شوند. نتایج این تحقیق نشان داده که گردشگری شهری در چابهار با توجهبا مزیت های نسبی موجود می تواند در راستای توسعه توسعه پایدار ناحیه چابهار استفاده گردد.کلیدواژه ها
گردشگری شهری، چابهار، جنوب شرق، توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- بازخوانی مولفه های معماری همساز با اقلیم در طراحی مساجدنمونه موردی مساجد تاریخی شهرستان دزفول
- بررسی مشکلات نوسازی بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی : محله وکیل آباد مشهد)
- آثار تاریخی شهر اصفهان در عصر صفویه
- طرح احیاء حمام طرقبه با رویکرد ارتقا تعاملات اجتماعی
- رنگ شناسی تزئینات معماری مساجد کرمان(نمونه مورد مطالعه مساجد بازار کرمان )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.