پیشنهاد مدل مناسب دستیابی به فناوری های نوین در صنعت حفاری (مطالعه موردی تکنولوژی یونیت های نمودارگیری سطحی موسوم به Mud Logging درشرکت ملی حفاری ایران)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت ، اقتصاد و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMEH03_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 744
نویسندگان
دانشجوی دکترای مدیریت دانشگاه تهران )پردیس البرز(
استادیار دانشکده مدیریت , دانشگاه تهران
مهندسی ابزار دقیق , وزارت نفت
چکیده
روشهای ایجاد تکنولوژی متنوع است و انتخاب بین آنها بستگی به عوامل بسیار زیادی از جمله وضعیت فناوری در صنعت مربوطه، وضعیت تکنولوژی در سایر کشورهای دنیا، استراتژی های ملی کشور و موارد دیگر دارد. این روشها طیف وسیعی از انتقال تکنولوژی بصورت کلید در دست تا خلق کاملاً درونزای تکنولوژی را شامل می شود. همچنین روشهای غیر مستقیمی بدین منظور وجود دارند که در جای خود قابل بحث می باشند. یک استراتژی مناسب بایستی راهنمای خوبی برای دست اندرکاران در تصمیم گیری بین این روشهای مختلف باشد. برای تصمیم گیری در مورد نحوه ایجاد وتوسعه تکنولوژی، مقالات، نظرات و مدلهای مختلفی وجود دارد. وجه مشترک تمامی آنها برخورد کلی و کیفی با مسئله است. در مدلهای جدید تلاشهایی برای حل سیستماتیک و قدم به قدم این مسئله تصمیم )تصمیم گیری در مورد انتخاب بین روشهای مختلف ایجاد تکنولوژی( برداشته شده است بااین حال هنوز با این هدف فاصله وجود دارد. تلاش نگارنده در ارائه مدلی بوده که با استفاده مؤثر از مدلهای قبلی و نیز محاسبات کمی و ریاضی، بتواند تصمیم گیرنده را درحل مسئله مورد نظر در صنایع با ویژگی های مشابه یاری نماید. دراین روش حداقل احتمال برای برخوردهای سلیقه ای و غیرکارشناسی وجود دارد ولی امکان در نظرگرفتن ملاحظات کارشناسی در چارچوب کلی کار فراهم می باشد. مدل پیشنهادی با انجام مطالعات موردی برای فناوری دستگاه های نمودارگیری موسوم به Mud Logging در صنعت حفاری مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج توسط کارشناسان خبره و مدیران ، منطقی و قابل قبول تشخیص داده شده است.کلیدواژه ها
فناوری نوین ، انتقال تکنولوژی ، یونیت نمودارگیری ، تحقیق و توسعهمقالات مرتبط جدید
- اثر هشت هفته تمرینات ویلیامز بر میزان درد و دامنه حرکتی ستون فقرات مردان مبتلا به کمردرد مزمن
- مقایسه نمایش استعمال دخانیات در سریال پربازدید ایرانی پوست شیر در مقایسه با سریال پربازدید ترکیه (عائله)
- تجربه زنان از مصادیق عدم عدالت جنسیتی در قطار شهری مورد مطالعه مترو تهران
- بررسی تاثیر فمینیسم سایبر بر کنشگری زنان در فضای دیجیتال
- اثر بخشی آموزش ذهن آگاهی بر در هم آمیختگی فکر - عمل، اجتناب تجربی و شفقت ورزی به خود در مبتلایان به وسواس فکری- عملی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.