بحران ومد یریت بحران درمرا کز امداد ونجات

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مخاطرات طبیعی و بحران های زیست محیطی ایران، راهکارها و چالش ها
  • کد COI اختصاصی: ICINH01_440
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 535
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاووس شهری

دکترا ی معماری ، گروه معماری ، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه؛ارومیه،ایران

شیما حقی

کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد ارومیه ، گروه معماری ، ارومیه ، ایران

چکیده

این رساله با عنوان طراحی مرکز امداد ونجات چندمنظوره حوادث غیرمترقبه ارومیه با رویکرد بهره وری بهینه درمواقع بحران و عاد ی با طراحی فضاها یی بارویکرد مخاطرات طبیعی و مصنوعی می تواند اثرات ی همچون خسارات و تلفات ناشی ازاین حوادث را به حداقل رساند و به راهکارهای اجرایی برا ی طراحی فضاهای امن در مواقع بحران دست یابد این فضاهابا ید به گونه ا ی طراحی شوند که بتوانند در زمان بحران نیز پاسخگو یی مناسب به شرا یط بحران را داشته باشد و در شرایط عادی نیزبتوان از آن بهره گرفت.نوع تحقیق کاربرد ی است. هدف تحقیق حاضر طراحی مجتمع ها ی چند منظوره با رویکرد اسکان موقت است. بر ا ین اساس در چارچوب روش تحقیق توصیفی – تحلی ،یل پس از مشخص شدن معیارها یمؤثر در مکان یابی اردوگاه ها ی گردشگر ی و اسکان موقت در کلانشهرها با در نظر گرفتن مراحل مدیریت بحران یک شهر زلزله زده که از پیشینه مرتبط با تحقیق و با توجه به محدوده مورد مطالعه و اطلاعات و داده ها ی قابل دسترس گزینش یم گردد، به مسئله تمهیدات طراحی چنین فضاها یی (همچون ا یمنی کارا یی اثربخشی و مجهز بودن) پرداخته میشود.روش کتابخانه ا ی براساس مرور مستندات مربوط به تحقیقات بارز و برجسته سعی در آشنا یی تحقیق با تئور یها یموجود دارد و بر اساس رویکرد نظری و عملی مورد نظر پیشنهادات برا ی ی طراحی این گونه فضاها ارائه شده ست.

کلیدواژه ها

مرکز امداد ونجات، چندمنظوره، مدیریت بحران، اسکان موقت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.