بررسی چالشهای مدیریت جمعیت لیگ برتر فوتبال ایران با رویکرد کیفی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی
- کد COI اختصاصی: ASSF01_214
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 917
نویسندگان
استادمدیریت ورزشی دانشگاه تربیت مدرس
استادمدیریت ورزشی دانشگاه تربیت مدرس
دانشیارمدیریت ورزشی دانشگاه تهران
دانشجوی دکتری مدیریتورزشی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
مقدمه: افزایش عمومیت و محبوبیت رویدادهای ورزشی منجر به حضور تماشاگران بیشتر و متنوعی شده است که مدیریت جمعیت و کنترل جمعیت را به عنوانی بخش لازم و جداییناپذیر در فرایند برنامهریزی رویدادها قرار میدهد. حضور جمعیت در استادیومها و عدم مدیریت صحیح آن میتواند باعث مصدومیت یا از دست دادن جان آنها شود. بنابراین لزوم مدیریت اثربخش جمعیت در هر رویداد ی احساس می شود. هدف از انجام این تحقیق، شناسایی چالشهای مدیریت جمعیت لیگ برتر فوتبال ایران بود تا از این طریق به برنامه ریزی در این خصوص اقدام شود.روش شناسی: تحقیق با روش کیفی و با ماهیت اکتشافی- بنیادی انجام شد. از طریق روش نمونه گیری گلوله برفی و بر اس اسمصاحبههای عمیق با خبرگان مرتبط با موضوع، دادههای تحقیق جمعآوری شد. بر اساس تحلیل تماتیک ، دادهها مورد کدگذاری و تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج: نتایج حکایت از وجود چالش ها در قالب 57 مفهوم داشت. این مفاهیم در مرحله دوم کدگذاری به 14 مفهوم ثانویه و در نهایت در مرحله سوم به 5 مقوله عمده یا تم با عناوین ساختار، رفتار، سیاستگذاری، مسائل فرهنگی -اجتماعی و هویت مدیریت جمعیت تبدیل شد.نتیجهگیری: ضرورت نگاه جدی متولیان برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران به این چالش ها و موانع احساس می شود. برای داشتن مدلی اثربخش در مدیریت جمعیت لیگ برتر، توجه جدی به این چالش ها و موانع برخاسته از دیدگاه های عمیق خبرگان پیشنهاد می شود.کلیدواژه ها
جمعیت، استادیوم، مصاحبه، کیفی، تحلیل تماتیکمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.