تاثیر پارامترهای مختلف سیستم جداسازی لرزه ای الاستومری سربی برآسیب پذیری پل بتنی با عرشه ناپیوسته شاهتیرناپیوسته
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS01_090
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 691
نویسندگان
استادیار ، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی ومهندسی زلزله،تهران، ایران
کارشناس ارشد، دانشکده فنی ومهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، ایران
چکیده
یکی از روشهای نوین بهسازی لرزه ای سازه های بتنی استفاده از سیستم های جداسازی لرزه ای است اماباید دانست که مهمترین موضوع در استفاده از این سیستم ها در نظر گرفتن تمامی جزئیات مدلسازی و طراحی جداسازها و ایجاد همگرائی در پاسخ ها بین فرضیات و محاسبات اولیه و تحلیل وطراحی سازه پل می باشد. این مسائل مهمترین مزیت این تحقیق می باشد که در تحقیقات گذشته به نحو صحیح به آنها پرداخته نشده است. بر این اساس در این مقاله به تحلیل مدال و دینامیکی غیر خطی یک پل تیپ بتنی جداسازی شده توسط جداساز های الاستومری سربی وارائه مبانی طراحی این جداسازها پرداخته شده است و در نهایت میزان تاثیر پارامترهای مختف جداسازی در مقادیر نهائی طرح جداسازمشخص شده است . بعد از بررسی نتایج مشخص شد که مهمترین پارامترهای جداسازی لرزه ای ،سختی اولیه ونیروی تسلیم جداساز می باشند .در ضمن باید گفت که مقاومت سازه پل تعیین کننده بیشترین ومقاومت جداساز تعیین کننده کمترین میزان سختی جداساز خواهد بود.البته باید گفت در این مقاله میزان تاثیر جداسازی لرزه ای در بهبود رفتار سازهای پل مورد بحث قرار نگرفته و فرض برآن بوده است که این سیستم ها رفتار سازه ای پل را بهبود می بخشند.کلیدواژه ها
جداسازی لرزه ای، تحلیل غیرخطی ومدال، جداساز الاستومری سربیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.