اثر انتقال جرم بر توزیع فاز پراکنده در طول ستون پرشده ضربه ای

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: همایش ملی سوخت، انرژی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: FEENC01_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1574
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرمین طاهری

کارشناس ارشد مهندسی شیمی

ایرج گودرزنیا

استاد مهندسی شیمی

سیدجابر صفدری

چکیده

اگر چه ستونهای ضربه ای هم بصورت سینی دار و هم پر شده استفاده می شوند ولی بیشتر تحقیقات روی ستونهای سینی دار انجام شده است . موجودی فاز پراکنده (holdup) یکی از پارامترهای کلیدی در طراحی ستونهای پرشده ضربه ای می باشد . هدف این مقاله بررسی تاثیر انتقال جرم برروی تغییرات موجودی فاز پراکنده در ستون استخراج ضربه ای پرشده می باشد . آزمایشات بر روی یک ستون استخراج ضربه ای شیشه ای در مقیاس آزمایشگاهی به قطر 2 اینچ انجام شده است . تغییرات موجودی فاز پراکنده در طول ستون و تاثیر انتقال جرم برآن مورد بررسی قرار گرفته است . همانطور که نتایج نشان میدهد، به عنوان یک روند کلی ، با افزایش اتفاع ، موجودی فاز پراکنده زیاد می شود . هنگامی که انتقال جرم از فاز پیوسته به فاز پراکنده (قطرات) باشد ، موجودی فاز پراکنده افزایش می یابد . بلعکس هنگامی جهت انتقال جرم از فاز پراکنده به فاز پیوسته باشد ، موجودی کمتر می شود .

کلیدواژه ها

استخراج مایع - مایع ، موجودی فاز پراکنده ، ستون استخراج ضربه ای پرشده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.