ارزیابی مدیریت دانش بر مبنای مدل APO (مطالعه موردی: شرکت برق منطقه ای تهران)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC08_334
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1351
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی برق-امیرکبیر
کارشناس رشد مدیریت آموزشی ، دانشگاه تهران
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، علم و صنعت
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی ، دانشگاه تهران
چکیده
مدیریت دانش از طریق ایجاد پیوند مناسب بین منابع انسانی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و ایجاد ساختار مناسب برای دستیابی به اهداف سازمانی صورت می پذیرد. شرکت برق منطقه ای تهران به دلیل برخورداری از توانمندی های مانند تولید بالای دانشی، تعداد زیاد متخصصین، انبوه کارهای فنی و پژوهشی و ....دارای پتانسیل مناسبی در زمینه مدیریت دانش است ازاین رو از اواخر سال 89 تاکنون اقدام پیاده سازی و استقرار سیستم مدیریت دانش و شرکت نموده است . برای ارزیابی وضعیت سیستم مذکور و تعیین نقاط قوت و فرصت های سازمان برای بهبود مدیریت دانش و تعیین سطح بالغ مدیریت دانش، ارزیابی بر مبنای مدل APO در سال 93 انجام شد. مدل مذکور دارای ابعاد رهبری مدیریت دانش، فرایند، افراد، فناوری، فرایندهای دانشی، یادگیری و نوآوری و نتایج مدیریت دانش است. نمونه آماری تحقیق شامل 61 نفر از کارشناسان و مدیران واحدهای مختلف شرکت بوده است. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسش نامه و نرم افزار spss برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است. نتایج تحقیق نشانگر اینست که وضعیت بلوغ مدیریت دانش در شرکت برق منطقه ای تهران در سطح آغاز است. به خاطر پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت سیستم مدیریت دانش در شرکت برق منطقه ای تهران ارائه شده است.کلیدواژه ها
مدیریت دانش، مدل سازمان بهره وری آسیایی APO ، بلوغ مدیریت دانشمقالات مرتبط جدید
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در امور مالی: شناخت حوزه های تحقیقاتی
- رهبری سالم و ارتقای سلامت محیط کار، پیش نیازهای سلامت سازمانی
- کرونا منطقه گرایی چیست؟ تفاوت واکنش های منطقه ای به کووید-۱۹ در ایتالیا
- راهکارهای مهار کرونا توسط کشورهای موفق جهان
- تجارب مدیریت بحران در شرکت آب و فاضلاب استان قم در مواجهه با پاندمی کرونا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.