تحلیل اقلیم شناختی کرم خوشه خوار انگور در شهرستان میمه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
  • کد COI اختصاصی: AETCONF02_100
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 594
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد مزیدی

استادیار دانشکده جغرافیا، دانشگاه یزد

پروین عباسی

دانشگاه یزد، دانشجوی کارشناسی ارشد آب و هواشناسی کاربردی

چکیده

کرم خوشه خوار انگور یکی از آفات مهم انگور می باشد که همه ساله خسارات زیادی بر تاکستان های کشور تحمیل می کند. در این تحقیق نسل دوم آن مورد بررسی قرار می گیرد و از عناصر اقلیمی شامل (دما، رطوبت نسبی، میانگین سرعت باد و میزان بارندگی) به صورت روزانه، ماهانه و سالانه طی دوره آماری 15 سال و همچنین اطلاعات مربوط به تعداد آفت کرم خوشه خوار انگور که در تله فرمونی به دام افتاده اند، (طی سال های 1389-1391) به صورت روزانه و با استفاده از نرم افزار Spss ابتدا همبستگی میان پارامترهای مذکور محاسبه گردید و در آخر این نتیجه به دست آمد که: در باغ های ابراهیمی، کریمی 2 و فتاحی متغیرهای رطوبت (ارتباط معکوس) و دما (ارتباط مستقیم) با سطح احتمال کمتر از 0.05 میزان آفت کرم خوشه خوار انگور را پیش بینی می کنند و به همان ترتیب در باغ کریمی 1 به جز عناصر ذکر شده با بارندگی با احتساب مقادیر صفر (ارتباط معکوس) میزان آفت کرم خوشه خوار انگور را پیش بینی می کنند.

کلیدواژه ها

اقلیم کشاورزی، کرم خوشه خوار، انگور، شهرستان میمه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.