پدیده وندالیسم در شهر نمونه مورد مطالعه: خیابان اکباتان شهر همدان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی علوم زمین و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ESUD02_141
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2066
نویسندگان
دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه غیرانتفاعی گنجینه هنر و معماری کرمانشاه ایران
دکتری تخصصی شهرسازی و مدرس گروه شهرسازی دانشگاه گنجینه هنر و معماری کرمانشاه ایران
چکیده
وندالیسم شهری مجموعه رفتار و اعمالی است که نه در فضای مجازی یا جنگلها و روستاها یا آثار باستانی واقع در نواحی دوردست مثال بیابانها بلکه در شهرها اتفاق میفتد. مطالعات انجام شده نیز نشاندهنده ی اهمیت یافتن این مسئله در جامعه شهری ایارن می باشد که با وجود خسارات و زبانهای ناشی از وندالیسم در فضاهی عمومی شهری کشور امار و اطلاعات کافی در این زمینه در دسترس نیست، براساس بررسی های انجام گرفته فضاهای عمومی خیابان اکباتان شهر همدان نیز با چنین مسائل و مشکلاتی روبرو هستند که ضورتر توجه به این موضوع و بررسی آن را حائز اهمیت ساخته است، بنابراین هدف این پژوهش بررسی علل و عوامل وندالیسم در فضاهای عمومی شهری و تطبیق آن با خیابان اکباتان شهر همدان و ارائه راهبردهای در جهت کاهش این معضل و ایجاد تعادل در فضاهای عمومی شهر منطقه مورد مطالعه می باشد. تحقیق ا زنوع کاربردی و روش تحلیل داده ها توصیفی و تحلیلی می باشد و برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه می باشد در انتها به آزمودن فرضیه ها پرداخته شده است در این راستا میتوان گفت عدم کنترل و نظارت اجتماعی، ناهماهنگی بصری و احساس ناکامی و اجحاف از علل گرایش به وندالیسم در فضاهای عمومی شهری بوده و بنابراین تغیی رو دستکاری مداوم محیط و ارزیابی آثار آن از اهمیت قابل توجهی برخودار است و در انتها راهبردهای جهت کاهش وندالیسم شهری در منطقه مورد مطالعه ارائه شدهاست.کلیدواژه ها
وندالیسم، فضاهای عمومی شهری، خیابان اکباتان شهر همدانمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.