تأثیر به کارگیری کار پوشه الکترونیکی بر راهبردهای یادگیری خود تنظیمی دانش آموزان دختر دبیرستان دوره دوم سماء
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی سیمای مدیریت آموزشی در عصر تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: FEMICT01_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 547
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، تکنولوژی آموزشی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، کرمانشاه، ایران.
تکنولوژی آموزشی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، کرمانشاه، ایران.
چکیده
پژوهش حاضر باهدف بررسی تأثیر به کارگیری کارپوشه الکترونیکی بر راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمی دانشجویان انجام شد. روش پژوهش از نوع نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون - پس آزمون با گروه کنترل بوده، جامعه آماری پژوهش حاضر را کلیه دختران دبیرستان سماء دوره دوم تشکیل داده اند در سال تحصیلی 95- 94 مشغول به تحصیل بودند. نمونه پژوهش هم شامل دو کلاس از مقطع دوم تجربی بود که به صورت در دسترس انتخاب گردیده اند. تعداد دانش آموزان هر کلاس 18 نفر و تعداد کل نمونه 36 نفر بودند که به صورت تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل جایگزین شده اند. همچنین برای اندازه گیری راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمی آزمودنی ها از پرسشنامه راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمی پینتریچ و دی گروت (1990) استفاده شده است. در ابتدای ترم از هر دو گروه در شرایطی یکسان پیش آزمونی به عمل آمد و سپس گروه آزمایش به مدت یک ترم در معرض متغیر مستقل قرار گرفت و در نهایت در پایان ترم جهت بررسی تغییرات حاصله پس آزمون بر روی هر دو گروه اجرا گردید. برای تحلیل داده های به دست آمده از روش تحلیل کوواریانس استفاده گردید. یافته ها نشان داد که راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمی دانش آموزان گروه آزمایش در مقایسه با گروه کنترل به طور معناداری افزایش یافته است. بنابراین می توان نتیجه گیری کرد که کار پوشه الکترونیکی یکی از آبیارهای یاددهی، یادگیری و سنجش است که در آن یاد گیرندگان به فعالیت بیشترترغیب شده و در نهایت به موفقیت های بیشتری در یادگیری و مهارت های مربوط به آن نائل می شوند.کلیدواژه ها
سنجش؛ کار پوشه الکترونیکی، راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوهی دانشجو معلمان در زمینه فعالیت های فرهنگی مدارس
- آموزش با/بدون هوش مصنوعی
- نقش آموزش الکترونیک در بهبود کیفیت برنامه ریزی درسی و ارتقاء تعلیم و تربیت اسلامی در دوره ابتدایی: چالش ها، فرصت ها و راهکارهای نوین
- طلاق والدین و بحران تحصیلی نقش جامعه در افت تحصیلی دانش آموزان شهر پارس آباد
- تاثیر شبکهی های اجتماعی بومی و بین المللی بر جامعه پذیری دیجیتال نوجوانان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.