تأثیر به کارگیری کار پوشه الکترونیکی بر راهبردهای یادگیری خود تنظیمی دانش آموزان دختر دبیرستان دوره دوم سماء

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 467

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

FEMICT01_085

تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر باهدف بررسی تأثیر به کارگیری کارپوشه الکترونیکی بر راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمی دانشجویان انجام شد. روش پژوهش از نوع نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون - پس آزمون با گروه کنترل بوده، جامعه آماری پژوهش حاضر را کلیه دختران دبیرستان سماء دوره دوم تشکیل داده اند در سال تحصیلی 95- 94 مشغول به تحصیل بودند. نمونه پژوهش هم شامل دو کلاس از مقطع دوم تجربی بود که به صورت در دسترس انتخاب گردیده اند. تعداد دانش آموزان هر کلاس 18 نفر و تعداد کل نمونه 36 نفر بودند که به صورت تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل جایگزین شده اند. همچنین برای اندازه گیری راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمی آزمودنی ها از پرسشنامه راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمی پینتریچ و دی گروت (1990) استفاده شده است. در ابتدای ترم از هر دو گروه در شرایطی یکسان پیش آزمونی به عمل آمد و سپس گروه آزمایش به مدت یک ترم در معرض متغیر مستقل قرار گرفت و در نهایت در پایان ترم جهت بررسی تغییرات حاصله پس آزمون بر روی هر دو گروه اجرا گردید. برای تحلیل داده های به دست آمده از روش تحلیل کوواریانس استفاده گردید. یافته ها نشان داد که راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمی دانش آموزان گروه آزمایش در مقایسه با گروه کنترل به طور معناداری افزایش یافته است. بنابراین می توان نتیجه گیری کرد که کار پوشه الکترونیکی یکی از آبیارهای یاددهی، یادگیری و سنجش است که در آن یاد گیرندگان به فعالیت بیشترترغیب شده و در نهایت به موفقیت های بیشتری در یادگیری و مهارت های مربوط به آن نائل می شوند.

کلیدواژه ها:

سنجش ، کار پوشه الکترونیکی ، راهبرد شناختی یادگیری خود تنظیمی

نویسندگان

ژیلا ساجدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، تکنولوژی آموزشی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، کرمانشاه، ایران.

الهام کاویانی

تکنولوژی آموزشی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، کرمانشاه، ایران.