بررسی تاثیر راهکارهای کاربرد فناوری آموزشی بر فرآیند آموزش مدارس هوشمند از دیدگاه معلمان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس جهانی روانشناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم اجتماعی در آغاز هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PESLSBTM01_339
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 906
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید مجید عبداللهی

استادیار دانشگاه پیام نور گروه علوم تربیتی

سیدحسام الدین میراقا

دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور واحد اراک

منصوره باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه آموزش و پرورش دانشگاه پیام نور

چکیده

در عرصه گسترش روزافزون فناوری اطلاعات به کارگیری مناسب امکانات فناوری در فرایند یاددهی یادگیری می تواند بسیاری از مشکلات مبتلا به نظام آموزشی را حل و فصل کند این در حالی است که معلمان به عنوان عوامل اصلی ارائه اموزش در انواع نظامهای اموزشی نقش اساسی را در زمینه ارتقاء فعالیتها برعهده دارند. هدف از پژوهش حاضر بررسی راهکارهای موثر بر جلب و افزایش مشارکت معلمان در بکارگیری فناوری آموزشی در فرایند اموزش مدارس هوشمند است جامعه آماری پژوهش شامل معلمان مقطع ابتدایی شهرستان کلات 80 نفر می باشد که تعداد 66 نفر به شیوه نمونه گیری تصادفی ساده از این معلمان به عنوان نمونه انتخاب شدند. تحقیق به روش پیمایشی و با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته انجام شد و داده ا با استافده از نرم افزار spss و با روش رگرسیون چند متغیری و ضریب همبستگی پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد اولویت راهکارها در ارتباط با کاربرد این فناوری در مدارس هوشمند به ترتیب عبارت است از: ارتقای انگیزه معلمان در بکارگیری فناوری: آگاهی بخشی معلمان نسبت به مفهوم و چگونگی کاربرد فناوری تقویت مهارتهای علمی معلمان در کاربرد ابزارهای فناوریانه و نیز تسهیل دسترسی معلمان به نرم افزارها و سخت افزارهای اموزشی، نتایج همچنین نشان داد که این راهبردهای چهارگانه 96 درصد از کل واریانس تغییرت میازن کاربرد فناوری در مدارس هوشمند را تبیین می کند.

کلیدواژه ها

مدرسه هوشمند، معلمان، یادگیری، فناوری اموزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.