استراتژی های بهینه فناوری اطلاعات در استانداری کرمانشاه در زمینه بهره برداری بهینه از ظرفیت ها و مشارکت گروهی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری پژوهش های مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: RMICC02_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 512
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین جوانمیری

گروه مدیریت اجرایی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران- گروه مدیریت اجرایی، واحد علوم و تحقیقات بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران

فرشید نمامیان

گروه مدیریت اجرایی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

چکیده

با توجه به موضوع تحقیق که به بررسی استراتژی های بهینه فناوری اطلاعات در استانداری کرمانشاه در زمینه بهره برداری بهینه از ظرفیت ها و مشارکت گروهی می پردازد. باید گفت که: فناوری اطلاعات، تحولات زیادی در کلیه فعالیت های اجتماعی، و اقتصادی و تجاری و صنعتی و به تبع آن خدمات و کشاورزی بوجود آورده است که از نقاط موفق آن می توان به کارآفرینی اشاره نمود. در این میان استانداری کرمانشاه برای اینکه بتواند به کارایی بهتر و عملکرد متناسب خود جهت برنامه ریزی و ارتباط کارا با مردم و جامعه بپردازد نیازمند به اتخاذ برنامه های راهبردی جهت توسعه فناوری های نوین و بروز اطلاعاتی و سنجش و نظارت همگانی است که در این پژوهش با سنجش ابعاد مختلف به این مهم پرداخته می شود. این پژوهش را می توان یک نوع تحقیق کاربردی- توسعه ای دانست. روش مطالعه توصیفی- تحلیلی است. جامعه آماری مورد پژوهش شامل کارمندان و کارکنان استانداری کرمانشاه در سال 1394 می باشد. جامعه آماری برابر با 100 نفر درنظر گرفته شده اند. تعداد نمونه برابر 80 نفر بر اساس فرمول کوکران تعیین شدند. نتایج بیانگر آن بودند که بهترین استراتژی استفاده از ظرفیت های موجود در بخش فناوری اطلاعات در حوزه استانداری، استان و کشور و نیز تجارب کشورهای موفق در راستای موفقیت هرچه بیشتر توسعه فناوری اطلاعات در استانداری کرمانشاه می باشد. در قسمت بررسی رابطه همبستگی نیز مشخص شد که شاخص های فناوری اطلاعات حول سه اصل اساسی در استانداری کرمانشاه تا حدودی به خوبی توسعه یافته است و در بخش مدیریت به میزان معناداری (0/000) از دیگر شاخص ها بهتر می باشد. شاخص منابع انسانی به میزان 0/001 در جایگاه دوم و شاخص زیرساخت ها به میزان 0/004 در جایگاه سوم قرار گرفته است. بنابراین کارکرد مدیریت در استانداری در جایگاه خوب، کارکرد منابع انسانی در جایگاه متوسط و جایگاه زیرساخت ها در وضعیت آخر قرار دارد.

کلیدواژه ها

استراتژی، فىاوری اطلاعات، سه اصل فىاوری اطلاعات، مىابع انسانی، زیرساخت ها، مدیریت، استانداریکزماوشا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.