حیاط طیبه و نقش تعلیم و تربیت در تحقق آن
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنگره ملی توانمندسازی جامعه در حوزه جامعه شناسی،علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: CSCONF01_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1015
نویسندگان
کارشناسی ارشد تعلیم و تربیت اسلامی
چکیده
هدف این مقاله ارائه تعریف حیات طیبه و اهمیت نقش آموزش و پرورش در تحقق این امرمهم . ارکان اصلی مدرسه مدیر، معلم،دانش آموز و برنامه آموزشی و درسی است و مولفه های اصلی آن مدیریت و رهبری توانمند و آگاه، برنامه های درسی مناسب و یکدست که تمام مولفه حیات طیبه را در نظر بگیرد . آموزش درست زمینه ساز تحقق مراتب حیات طیبه در دانش آموزان و کانون عرضه خدمات و فرصت های تعلیم و تربیت به فراگیران بوده، تکوین وتعالی پیوسته هویت آنان بر اساس نظام معیار اسلامی را ضمانت می نماید . آموزشی که در ارتقای کیفیت آموزشی وپرورشی و رشد وشکوفایی استعدادهای دانش آموزان موفقیت کاملداشته و به تعبیر دیگر همه فراگیران، معلمان، اولیاء و اهالی محله، این نوع آموزش را دوست خواهند داشت . چنین آموزشی باید بتواند مکانی مناسب برای تربیت انسانی مؤمن و متخلق به اخلاق اسلامی فراهم نماید و زمینه ساز تحقق همه جانبه ی عدالت تربیتی در کشور، ارتقاء دهنده بهره وری منابع در مدارس، افزایش دهنده مشارکت جامعه در رشد و تعالی تعلیم و تربیت مدرسه و یاری کننده کشور در دستیابی به رتبه نخست تربیت در منطقه و جهان اسلام بر اساس چشم انداز 20 ساله باشد . در این مقاله مقدمی بر تعریف حیات طیبه و اهمیت آموزش و پروورش در تحقق آنکلیدواژه ها
حیات ، طیبه، آموزش ، پرورشمقالات مرتبط جدید
- حکمت عملی در حکمرانی خوب
- گفتمان نظری سیاست خارجی کشور جمهوری اسلامی ایران در مقابل اسراییل از دیدگاه حقوق بین الملل
- نقش و جایگاه رسانه ها فضای مجازی و آینده فناوری های آموزشی از منظر حکمرانی حکمی
- حکمرانی و توسعه فرهنگی از دیدگاه های حضرت امام خمینی (ره)
- بررسی جایگاه مدیریت حق نظارت همگانی در حکمرانی اسلامی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.